Těhotnou ženu z Trnavska měl ubodat její partner. Svůj život pak ukončil skokem pod vlak

Smrt třiatřicetileté těhotné Moniky ze slovenského města Sládkovičovo má zřejmě na svědomí její partner. Ten měl podle místních ženu během hádky bodnout nožem do břicha, poté z místa utéct a ukončit vlastní život skokem pod vlak, informovala TV JOJ.

K neštěstí došlo v úterý ráno v rodinném domě ve Fučíkově ulici. Místní TV JOJ sdělili, že se dvojice měla hlasitě hádat. Monika měla být ve čtvrtém měsíci těhotenství a prý chtěla jít do práce. To se údajně nelíbilo jejímu partnerovi Jasmínovi, který pravděpodobně v amoku popadl nůž a bodl ji přímo do břicha. Když si zřejmě uvědomil, co udělal, vyběhl z domu ven a namířil si to na nedaleké vlakové nádraží.

ČTĚTE TAKÉ: Tragická smrt mladého policisty. Juraj nepřežil nehodu na motorce. Zanechal po sobě roční dceru

„Slyšel jsem, že ten, co ji pobodal, spáchal sebevraždu. Měl skočit pod vlak, někdy kolem sedmé hodiny ráno,“ uvedl jeden z místních. Že ten den došlo skutečně k usmrcení muže v kolejišti, TV JOJ potvrdila i mluvčí Železnic Slovenské republiky Vladimíra Bahýlová.

Právě vyšetřování smrti muže mělo policisty zavést do Moničina domu, kde nalezli pobodanou ženu. Na místo byli okamžitě přivoláni záchranáři, Moničina zranění však byla příliš vážná. „Na místo jsme vyslali ambulanci rychlé lékařské pomoci. Lékař už ale mohl pouze konstatovat smrt,“ sdělila TV JOJ mluvčí operačního střediska Zdravotnické záchranné služby Petra Klimešová.

Případ vyšetřuje policie, která na místě zajistila stopy a vyslechla blízké sousedy. „Policie momentálně provádí prvotní úkony na místě činu. Událost prověřujeme v souvislosti s podezřením na násilný trestný čin. Bližší informace poskytneme až to situace dovolí,“ informovala policie na Facebooku.

Monika byla podle místních rozvedenou matkou dvanáctiletého syna. Do Sládkovičova se přestěhovala před čtyřmi lety, když tam koupila rodinný dům, později se k ní přestěhoval i její srbský přítel Jasmín, se kterým otěhotněla.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Žena z Lounska měla roky znásilňovat syna. Orgie natáčel partner, z jejich praktik mrazí

Tagy: