Vondroušová s Muchovou se oblékly do olympijského. Upozorňují na jeden problém

Tenistky Muchová s Vondroušovou se oblékly do olympijské kolekce.

Olympijská kolekce

Olympijské hry v Paříži se blíží. Poznat to lze i podle bouřlivé diskuse kolem oficiálního oblečení českých sportovců. Například tenistkám Karolíně Muchové a Markétě Vondroušové se ale kolekce líbí – na rozdíl od řady fanoušků.

Karolína Muchová s Markétou Vondroušovou si z olympijské kolekce vybíraly pečlivě, aby jim vše sedělo. „Nepřibrala jsem 50 kilo, takže jsem to měla jednoduché a všechno mi padlo,“ uvedla stříbrná medailistka z olympiády v Tokiu Markéta Vondroušová. „S vybíráním velikosti byl trochu problém, ale nakonec to vyšlo,“ dodala Karolína Muchová.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Kousání nehtů, hlava v dlaních a bouřlivé oslavy. Princ William zaujal emocemi na tribuně

Došlo i na zkoušení kabátu od návrháře Jana Černého pro slavnostní zahájení, který sice našel pár zastánců, ale povětšinou na sociálních sítích sklidil obrovskou kritiku. „Když bych to věděla, tu svou zástěrku po výtvarce nevyhazuju,“ komentovala jedna z uživatelek. „My světu ukážeme, kdo má nejlepší batikovaný župánky,“ dodal další uživatel. „Větší hnus jsem dlouho neviděl. Ideální způsob, jak zase rozhádat a na**at celý Česko. Gratuluju,“ nešetřil kritikou další.

České tenistky se ale přiklonily k těm, kterým se kolekce líbí. „Na fotkách se mi to moc nezdálo, ale když jsem si to oblékla, tak je to v pohodě a líbí se mi to,“ sdělila Muchová. Na jeden problém spojený s oblečením pro letní Paříž ale narazila. „Je v tom strašný vedro,“ podotkla.

Obě tenistky se na olympiádu těší a vnímají ji jako něco speciálního. Vondroušová bude v Paříži obhajovat zisk stříbrné medaile z předchozích her, zatímco Karolína Muchová si atmosféru pod pěti kruhy vyzkouší vůbec poprvé.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Olympijská kolekce není šílený kostým, hájí se návrhář Černý. Prozradil, co ho inspirovalo

Tagy: