Trable zpěvačky Anny K: Po rozchodu ruší očekávané koncerty, omluvila se a odhalila důvod

Zpěvačka Anna K zrušila ze zdravotních důvodů dlouho očekávaný čtvrteční koncert v pražských Riegrových sadech a páteční koncert ve Valašském Meziříčí. Zprávu ve středu večer zveřejnil zpěvaččin tým na sociální síti Instagram. V uplynulých dnech českou hudební scénou rezonovala zpráva o jejím rozchodu s dlouholetým partnerem, kytaristou Tomášem Varteckým.

„Moc se omlouváme všem fanouškům, ale bohužel kvůli zdravotním komplikacím musíme zrušit čtvrteční vystoupení v Riegrových sadech a páteční koncert ve Valmezu přeložit,“ uvedl zpěvaččin tým na Instagramu. „Věříme, že se Anna K. do příštího víkendu uzdraví a bude moct zase zpívat,“ stojí dále v příspěvku.

ČTĚTE DÁLE: Suzi Quatro hrála v Česku už za komunistů. Teď se tu cítím mnohem svobodněji, říká

Pod příspěvkem se okamžitě nashromáždilo plno povzbuzujících komentářů od příznivců populární zpěvačky. „Všichni víme, že to teď pro Tebe není snadné. Tak jako Ty nám svými písničkami pomáháš a přinášíš radost, já Ti teď posílám podporu a sílu,“ napsal jeden z komentujících. „To je pochopitelné, normální lidé a fanoušci to chápou. My si rádi počkáme a pak to pořádně rozjedeme,“ stálo v dalším z příspěvků.

„Já na tebe myslím a posílám ti z Řeporyjí hodně síly. Drž se,“ napsal bývalý novinář a současný starosta Řeporyjí Pavel Novotný.

Anna K nedávno oznámila rozchod se svým dlouholetým partnerem, kytaristou Tomášem Varteckým. Oba hudebníci spolu prožili 27 let. Vartecký se následně na sociálních sítích pochlubil novou partnerkou, se kterou se seznámil na hotelu.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Bém dál prosazuje olympiádu v Praze  Je to obrovská příležitost. Proč nápad kdysi padl?

Tagy:
hudba koncert celebrity Morava Praha Anna K hudební vystoupení umění a zábava umění, kultura, zábava a média společenská rubrika