Suzi Quatro hrála v Česku už za komunistů. Teď se tu cítím mnohem svobodněji, říká

Zpěvačka Suzi Quatro

Suzi Quatro vystoupila na festivalu Benátská!

Hity jako A Girl Like Me nebo Stumblin' In. To je rocková legenda Suzi Quatro, která i ve čtyřiasedmdesáti letech drží svou baskytaru proklatě nízko. A pustit se jí jen tak nehodlá. Dokázala to i na festivalu Benátská! v Liberci, kde se redakci Showtime podařilo stálici hudební branže vyzpovídat.

V Česku není Suzi Quatro poprvé, vystupovala tady už v době, kdy železná opona rozdělovala dva světy. „Nedávno jsem ten koncert viděla v televizi. Tehdy jsem, upřímně, nevěnovala příliš pozornosti politice, ale teď můžu říct, že se tady cítím mnohem svobodnější. Praha je zkrátka špičková,“ sdělila pro Showtime na CNN Prima NEWS zpěvačka a dodala, že Čechy a Česko nelze nemít rád.

ČTĚTE TAKÉ: Nejen v lásce jedu do limitů, říká Absolonová. Jsem rozmazlená muzikály, přepnula jsem do činohry

I přesto, že nedávno oslavila čtyřiasedmdesáté narozeniny, má zpěvačka energie na rozdávání. „I moje máma byla taková. Nevím, odkud se ta energie bere, ale nechci to měnit,“ má jasno.

V poslední době bourá hitparády její hit Stumblin' In v novém kabátě. Odpověď na to, proč tomu tak je, má jednoznačnou: „Je to prostě dobrý song.“

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Kapela Lucie vyvrací fámy o konci. Chystá novou desku i velkolepé turné s řadou hostů

Tagy:
hudba komunismus celebrity Lucie Česko Praha Showtime Železná opona umění a zábava umění, kultura, zábava a média společenská rubrika Suzi Quatro Stumblin' In