Hvězda Forresta Gumpa smutní. Oscarovému herci zemřel syn, prohrál boj s vzácnou nemocí

Rodinu amerického oscarového herce Garyho Sinise, známého například ze snímku Forrest Gump nebo diváckého hitu Kriminálka New York, zasáhla tragédie. Ve věku 33 let zemřel jeho syn McCanna „Mac“ Sinise. Informace se objevila na instagramovém účtu nadace, která nese hercovo jméno. Svůj boj se vzácnou formou rakoviny zvanou chordoma Mac prohrál již na začátku ledna, potvrdil zdrcený otec. O smutné události píše web Entertainment Tonight.

Příspěvek se na Instagramu objevil během úterý. „Na počest a vzpomínku McCanna ‚Maca‘ Sinise,“ stojí v něm. Smutnou zprávu potvrdila hercova nadace i na svých webových stránkách.

ČTĚTE TAKÉ: Syn slavné moderátorky promluvil o nemoci své matky. Podle lékařů způsobil demenci alkohol

McCanna zemřel 5. ledna poté, co vytrvale bojoval přes pět a půl let s vzácnou formou rakoviny, jež napadá kostní dřeň, píše web Entertainment Tonight.

„Jako každá rodina, která čelí takové ztrátě, máme zlomená srdce a snažíme se celou situaci zvládat, jak nejlépe dokážeme. Pro rodiče je nesmírně těžké ztratit dítě,“ uvedli blízcí na webu Siniseovy nadace.

„Náš syn a bratr sice vedl těžký boj s onemocněním, které nebylo možné vyléčit, ale nikdy se nevzdával. Mac byl velký fanda filmů. Vždy nám svým nasazením připomínal vojáka ze snímku 1917, který utíká bojištěm, zatímco kolem něj vybuchují bomby, jež ho sráží na zem. On ale vždy vstane, odmítá se vzdát,“ stojí na webových stránkách.

Rodina přidala ke vzpomínce i několik fotografií, na nichž je McCanna zachycen při hře na bicí v kapele svého otce či během práce v nadaci. „Doufáme, že sdílením našeho příběhu se všemi a vzpomínkou na krásné momenty alespoň trochu prosvítíme tu těžkou dobu. Mac byl pro nás opravdu světlem,“ dodali zdrcení blízcí.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Bendig prolomil mlčení o podvrhu s moukou: Mrzí mě, jak se vše nafouklo. Fanouškům dal slib

Tagy: