Žena si s malým dítětem stoupla před vlak, oba zemřeli. Slovensko vstřebává další tragédii

Žena si s dítětem stoupla před vlak, srážku nepřežili.

Tragédie na Slovensku, vlak zabil ženu s dítětem

Všechny záchranné složky zasahovaly v sobotu u obce Beňadiková v okrese Liptovský Mikuláš na Slovensku. Podle informací z médií si tam před vlak stoupla žena s dítětem v náručí. Srážku ani jeden z nich nepřežil.

K tragédii došlo v sobotu několik minut před půl šestou večer. „Z tísňové linky 112 jsme přijali oznámení, že na železniční trati v obci Beňadiková došlo ke střetu vlaku se dvěma osobami. Na místo se dostavily všechny záchranné složky i tým posttraumatické intervenční péče,“ uvedli slovenští policisté na Facebooku.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Tragický konec pátrání po tříletém Jarkovi. V lese u Košic našli tělo, ze slov otce mrazí

Podle zjištění TV JOJ šlo o ženu, která držela v náručí malé dítě. Jako první na místo nehody dorazili hasiči z Liptovského Mikuláše. Ani ženě, ani dítěti už ale nedokázali pomoci.

AKTUÁLNE: ZRÁŽKA VLAKU S DVOMI OSOBAMI 📞Dnes sme z tiesňovej linky 112 v podvečerných hodinách prijali oznámenie, že...

Posted by Polícia SR - Žilinský kraj on Saturday, March 9, 2024

Strojvedoucí vlaku neměl šanci srážce zabránit. „V současnosti na místě provádíme všechny potřebné prvotní úkony s cílem řádného zdokumentování skutku a určení právní kvalifikace. Vzhledem k citlivosti případu nebudeme poskytovat k předmětné události žádné bližší informace až do skončení vyšetřování,“ dodali policisté.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Chtěl do vězení, aby si dal život do pořádku. Mladý Slovák brutálně pobodal kamaráda

Tagy:
nehoda policie Slovensko vlak Liptovský Mikuláš TV JOJ