Trojnásobná vražda v Hořovicích: Muž měl zabít partnerku a dvě děti. Policie ho našla mrtvého

Vyšetřování trojnásobné vraždy v Hořovicích.

Trojnásobná vražda v Hořovicích

V Hořovicích na Berounsku v sobotu odpoledne došlo k trojnásobné vraždě. Informaci potvrdila CNN Prima NEWS policejní mluvčí Michaela Richterová. Obětmi jsou žena a dvě malé děti. Podezřelým je ženin partner, kterého policisté našli bez známek života na Břeclavsku. Podle agentury AKTU.cz měl spáchat sebevraždu.

„Středočeští kriminalisté od včerejšího dne prověřují trojnásobnou vraždu, k níž došlo v jednom z bytových domů v Hořovicích na Berounsku,“ sdělila v neděli redakci Richterová. Policisté později doplnili, že mrtvými jsou žena a dvě děti.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Afghánec měl ve vídeňském nevěstinci rozsekat tři prostitutky. Krev byla až na chodníku

„Dle ohledání těl měla žena s dětmi zemřít násilnou smrtí. Podezřelým z tohoto hrůzného činu by měl být partner zemřelé, po kterém jsme intenzivně pátrali. Nakonec byl muž nalezen ve spolupráci s kolegy z jihomoravského kraje bez známek života v ubytovacím zařízení na Břeclavsku,“ uvedli policisté v tiskové zprávě. „S největší pravděpodobností spáchal sebevraždu. Pro zjištění přesné příčiny smrti byla nařízena soudní pitva,“ doplnila Richterová pro CNN Prima NEWS.

Mluvčí středočeských hasičů Tomáš Bakalář pro ČTK potvrdil, že hasiči na místě zasahovali také. „Otevírali jsme byt na žádost policie, ale veškeré informace k případu podává Policie České republiky,“ dodal. Podle deníku Novinky.cz se případ stal v ulici Na Radosti, přičemž se do bytu v nejvyšším patře hasiči dostali oknem.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: V Plzni měl znásilnit a shodit ze srázu mladou dívku. Cizinec jde k soudu, hrozí mu doživotí

Tagy: