Zemřel hvězdný Semirův parťák z Kobry 11. Pád letadla nepřežily ani jeho dvě malé dcery

Ve věku 51 let zemřel herec známý ze seriálu Kobra 11 Christian Oliver.

Při tragické nehodě zemřel herec Christian Oliver

Tragická zpráva zastihla nejen fanoušky oblíbeného seriálu Kobra 11. Při čtvrtečním pádu sportovního letadla zemřel ve věku 51 let herec Christian Oliver, který v německé sérii tvořil dvojici se Semirem Gerkhanem v podání Erdoğana Atalaye. Nehodu nepřežily ani jeho dvě malé dcery. Se smutnou zprávou přišel web NBC News.

Herec původem z Německa trávil rodinnou dovolenou v Karibiku. Vyhlídkový let, na který vyrazil, však skončil obrovskou tragédií. Po pádu letadla zahynul, nepřežily ani jeho dvě dcery ve věku 10 a 12 let. Obětí havárie se stal i pilot stroje, píše NBC News.

ČTĚTE TAKÉ: Zemřela americká jazzová legenda. Svými písněmi inspirovala i slavného Snoop Dogga

Během nevinné výpravy se malé jednoproudové letadlo náhle dostalo do potíží a zřítilo se do moře, potvrdila pobřežní služba Svatého Vincence a souostroví Grenadin. Na místo ihned vyrazili záchranáři, jenže ani jejich pohotová reakce nepomohla. Nehodu nikdo nepřežil. Tamní policie později na facebookových stránkách uvedla, že si těla převzala pobřežní stráž, jejíž hlídky konstatovaly smrt. Co bylo přesnou příčinou smrti, bude zjištěno během pitvy.

Oliver přitom ještě před několika dny na svém Instagramu popřál svým sledujícím vše nejlepší do nového roku. Na fotografii z dovolenkové oblasti je zachycena pláž během západu slunce a vše opravdu působí, že fotka byla pořízena „odněkud z ráje“, jak sám herec napsal.

Herec, jehož původní jméno bylo Christian Klepser, působil kromě své rodné země i v Hollywoodu. Exceloval například ve filmu Speed Racer či Indiana Jones a zahrál si i ve snímku Valkýra po boku Toma Cruise. Mezi diváky je však známý zejména svou rolí parťáka legendárního Semira Gerkhana v diváckém hitu Kobra 11, kde ztvárnil Jana Richtera.

Svému kolegovi vzdala hold i herečka Bai Ling, s níž pracoval na novém projektu – filmu Forever Hold Your Peace. „Se slzami v očích nemůžu uvěřit zprávě, kterou mi sdělil režisér,“ uvedla zdrcená umělkyně.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Filmová tragédie. V autě našli mrtvou hvězdu Parazita, herec čelil podezření z užívání drog

Tagy: