Záhada čelní srážky na rovné silnici: Za oblíbeného lékárníka Tibora truchlí celé město

Manévr 57letého lékárníka Tibora z Trebišova si nedokážou jeho známí a přátelé vysvětlit. Nikdo netuší, proč podle nich ochotný podnikatel přejel 13. ledna na rovné a přehledné silnici do protisměru. Srážce s kamionem už nešlo zabránit, Tibor na místě zahynul. Případ vyšetřuje policie.

„Je hrozné, co se stalo. Tibor byl člověk na správném místě. Rád chodil na ryby a nikdy neodmítl někomu pomoci,“ vzpomínají na lékárníka ze slovenského Trebišova sousedé. Vzpomínku připojili i jeho kamarádi rybáři.

TRAGICKÉ DOPOLUDNIE V TREBIŠOVSKOM OKRESE Dnes dopoludnia, v okrese Trebišov, došlo k tragickej dopravnej nehode, pri...

Posted by Polícia SR - Košický kraj on Friday, January 13, 2023

„Nečekaně a tragicky nás opustil Tibor, rybář tělem i duší. Člověk s velkým srdcem. Odpočívej v pokoji, kamaráde, budeš nám chybět,“ citoval přátele web Čas.sk.

Nikdo z nich si tragédii z pátku 13. nedokáže vysvětlit. Oblíbený podnikatel, který vlastnil síť lékáren z dosud nezjištěných příčin přejel na rovné a přehledné silnici do protisměru. Následně měl několik desítek metrů v cestě pokračovat. A to i přesto, že se na silnici objevil kamion, který řídil 28letý maďarský řidič. Náraz byl fatální.

Policisté uvedli, že vyšetřovatel v odboru kriminální policie zahájil v souvislosti s dopravní nehodou trestné stíhání pro přečin usmrcení. „Dopravní nehoda je ve stádiu vyšetřování,“ doplnili.

Tagy: