Feri: Prymulova slova o sexu beru jako vtip. I když s touhle vládou člověk nikdy neví

Dominik Feri

Prymula pobavil lidi výzvou na Twitteru

Nový twitterový účet Romana Prymuly zaujal širokou veřejnost i ostatní politiky. Ministr zdravotnictví (za ANO) napsal, že lidem doporučuje, aby prodloužený víkend strávili doma s knihou nebo filmem. Na otázku, jak je to se sexem, odpověděl: „Tyto aktivity jsou povoleny, ale pouze s prověřeným partnerem.“ Příspěvek sdílel i poslanec Dominik Feri (TOP 09), podle kterého si u české vlády nemůže být nikdo ničím jistý.

„Samotnou informaci od Romana Prymuly beru jako vtip. Člověk si ale s touhle vládou nemůže být jist ničím,“ sdělil Feri redakci CNN Prima NEWS. I když se o důvěryhodnosti účtu Prymuly vedly ve společnosti debaty, Feri si byl od začátku jistý, že profil je skutečný. „Jde o pravý účet, jeho tweety sdílí ministerstvo financí, úřad vlády či Andrej Babiš,“ dodal čtyřiadvacetiletý poslanec původem z Kadaně.

Prymula zatím zvládá reagovat na sociální síti sám, to se ale prý změní. „Budu stíhat odpovídat tak jednou za dva až tři dny. V tomto režimu jsme se dohodli, že zatím odpovídat budu, ale následně se tomu každý den věnovat nemohu,“ dodal ministr, který v pondělí převzal funkci po poslanci Adamu Vojtěchovi (za ANO).

Tagy: