Cruise vytvořil nejbezpečnější protikoronavirové studio na světě. Dotočí v něm film

Americký herec a producent Tom Cruise vytvořil na bývalé tajné vojenské základně ve Velké Británii nejzabezpečenější studio z hlediska koronavirové nákazy. Poslouží mu k dokončení natáčení filmu Mission: Impossible 7. Herec je prý odhodlaný film brzy dokončit, přestože kvůli pandemii koronaviru bylo nutné jeho natáčení už dvakrát přerušit.

Na přestavbu bývalé vojenské základy Cruise údajně utratil miliony dolarů, píše web The Sun. Kdy přesně se natáčecí štáb na základnu v hrabství Surrey přesune, se zatím neuvádí.

Dosud natáčení probíhalo v leavesdenských studiích v Hertfordshiru, kde začátkem tohoto měsíce došlo k mediálně propíranému incidentu. Tom Cruise křičel na pracovníky štábu poté, co na obrazovce počítače zahlédl dva jeho členy stojící necelý metr od sebe. „Pokud něco takového znovu uvidím, vyletíte odtud. A pokud to udělá někdo další, čeká ho to samé,“ křičel Cruise. Poté údajně odešlo pět zaměstnanců.

Herce údajně frustrovalo, že jeho úsilí o pokračování natáčení během pandemie by mohlo být ohroženo. Sám Cruise má na place vždy podle možností nasazenou roušku a na dodržování pravidel velmi lpí. „Tom se spolu s oddělením bezpečnosti a ochrany zdraví pokusil prosadit bezpečnostní opatření s cílem udržet film v chodu,“ uvedl jeden z producentů.

Cruise údajně randí s herečkou Hayley Atwellovou

Kvůli letošní pandemii koronaviru výrobu filmu Mission: Impossible 7 zastavili již dvakrát, jednou kvůli pozitivnímu testu jednoho z pracovníků. V červenci pak Cruise dostal opětovné povolení k natáčení ve Velké Británii poté, co se osobně obrátil na ministra kultury Olivera Dowdena.

Podle webu The Sun se Cruise mezitím sblížil s 38letou herečkou Hayley Atwellovou, která hraje ve filmu po jeho boku. „Tom a Hayley se do toho pustili od prvního dne. Lockdown a všechny potíže, které s tím byly spojeny, je sblížily. Oba vypadají velmi šťastní,“ uvedl jeden z produkčních. Mission: Impossible 7 se má dostat na veřejnost v listopadu příštího roku.

Tom Cruise patří společně například s Jackie Chanem k hercům, kteří se nenechávají zastupovat kaskadéry či dubléry a drtivou většinu akčních scén zastanou sami. Mezi jeho nejznámější filmy patří série Mission: Impossible, Poslední samuraj nebo Collateral.

Tagy: