Cukrářka? To je historie, překvapil Roman Šebrle. Prozradil, že už má novou přítelkyni

Roman Šebrle v 7 pádech Honzy Dědka

Roman Šebrle v 7 pádech Honzy Dědka

Bývalý desetibojař a moderátor Hlavních zpráv na CNN Prima NEWS Roman Šebrle přiznal další rozchod. O svém soukromí promluvil v talkshow 7 pádů Honzy Dědka. Zároveň se sportovec svěřil, že už má po svém boku jinou ženu. Loni Šebrle oznámil rozvod s manželkou Evou.

„Ne ne, to je historie,“ reagoval oblíbený moderátor na otázku Honzy Dědka k přítelkyni cukrářce. Přiznal tak rozchod se sympatickou Lenkou, s níž se poprvé na veřejnosti objevil loni v září na premiéře filmu Jan Žižka. Zároveň se svěřil, že už je ve vztahu s jinou ženou.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Zemřela hvězda seriálu Přátelé. Hrála i v dalších kultovních sitcomech, zprávu potvrdil syn

Na nezájem dam si Šebrle každopádně nemůže stěžovat. Může za to jistě i jeho figura, kterou si udržuje i po konci kariéry profesionálního sportovce. A nebojí se ji ukázat ani na odvážnějších fotkách.

„Člověk nadělá spoustu blbostí. Za celou moji kariéru najdete jednu jedinou, dobře, dvě nahatý fotky. Jedna byla ta nahá v horách (na Instagramu na Valentýna s přáním pro ženy, pozn. red.). Opravdu nahý jsem se nechal vyfotit jenom jednou za svoji kariéru, pro fotografa Roberta Vana, kdy měla vzniknout taková série našich nejlepších sportovců. Byly to decentní fotky. Tam jsem v nějaké póze na takové kostce. Další fotky? Zeptám se na Primě, máme nového ředitele, jestli to nechce razit tímto směrem,“ smál se Šebrle.

V populární talkshow byla ale řeč třeba i o jeho moderátorských začátcích. Celý rozhovor sledujte v 7 pádech Honzy Dědka v úterý ve 21:35 na Primě. Hosty speciálního vydání pořadu k 30. výročí založení Primy byli také herečka Eva Burešová, moderátorka Terezie Tománková a producent Ivan Vodochodský.

Tagy: