Další detaily vraždy v Praze: Podezřelý muž měl před brutálním činem prohrát jmění

Kriminalisté druhým dnem vyšetřují brutální vraždu ženy v hotelovém pokoji v centru Prahy. Pravděpodobná oběť i muž, kterého sami kriminalisté označují za podezřelého, pocházejí z Liberecka. Petra K. hledají policisté po celé republice. Důrazně upozorňují, že může být ozbrojený a nebezpečný. Krimi zprávy přinesly další podrobnosti o tom, co se v hlavním městě ten osudný večer odehrávalo.

Pátraní policistů po podezřelém trvá už druhý den. A hledají i auto, kterým měl po vraždě ženy v pražském hotelu odjet neznámo kam. Brutální čin vyšetřují kriminalisté od sobotní noci. Z taktických důvodů ale nechtějí sdělovat žádné detaily.

K TÉMATU: Toxický vztah, výhrůžky i obavy. Kamarádka Kláry M. popsala spojitost s podezřelým z vraždy

„Ve věci stále probíhají standardní úkony trestního řízení, které jsou ze zákona neveřejné, a proto v tuto chvíli nelze poskytnout žádné bližší informace,“ uvedl pro CNN Prima NEWS policejní mluvčí Jan Rybanský.

Mrtvou ženu detektivové měli najít v jednom z hotelových pokojů v ulici na Poříčí. Podle informací Krimi zpráv měl muž během návštěvy v Praze navštívit i kasino, které je hned vedle hotelu. Kraus tam měl během jednoho večera prohrát všechny peníze.

„Potkali jsme se na jednom pokerovém turnaji v Praze v kasinu. Pochopila jsem, že už to někdy hrál a že zřejmě nebyl v kasinu poprvé, protože hrál poměrně dobře. Neznala jsem ho jménem, stejně jako ostatní hráči na stole, myslím, že v komunitě nebyl tak známý, a co jsem pochopila, měl dluhy. Moc nemluvil, což ale bývá u pokerových hráčů běžné,“ popsala žena, která si přála zůstat v anonymitě.

Muže nakonec policisté našli mrtvého v Polsku.

Tagy: