Další problém v olympijské vesnici: Hopjákové tekla ze stropu voda. Si nevybereš, řekla

Olympiáda ještě ani nezačala a někteří čeští sportovci už sdíleli řadu zážitků z olympijské vesnice v Pekingu. Biatlonistka Eva Puskarčíková řešila problém s ucpanou toaletou. O další neobvyklý zážitek se podělila snowboardistka Vendula Hopjáková. Ze stropu v koupelně jí totiž tekla voda.

Podivný zvuk ve své koupelně zaznamenala nadějná česká snowboardcrossařka kolem čtvrté hodiny ranní. „Teče mi v koupelně voda ze stropu. Někdo má ucpaný záchod, někdo tohle. Si nevybereš,“ napsala podle deníku Blesk ve stories na svém instagramovém profilu Hopjáková. Celou situaci zřejmě brala s humorem. K příspěvku totiž přidala i několik rozesmátých emotikonů.

S žádostí o pomoc se poté obrátila na místní pořadatele. Jak dopadl incident s promáčeným stropem, 25letá snowboardistka zatím neprozradila.

Problémy v olympijské vesnici hlásili i další sportovci. Například biatlonistka Eva Puskarčíková řešila ucpaný záchod. Jelikož personál neumí anglicky, musela si poradit tak, že svůj problém naťukala do Google překladače a ten jí vygeneroval několik čínských znaků, se kterými už mohla nechat komplikaci vyřešit.

Poměrně kuriózní „potíže“ řešila i její kolegyně Markéta Davidová. Do použitého ručníku, který zamířil do pytle na vyprání, se jí zatoulalo i spodní prádlo. V okamžiku, kdy si to uvědomila, musela kontaktovat hotelový personál, který přispěchal na pomoc v ochranných oblecích. S jeho pomocí a za asistence Lucie Charvátové pak na hotelové chodbě pátrala po tom, kam se oblečení mohlo zatoulat. Zda bylo hledání úspěšné, už na sociálních sítích neprozradila.

Hopjáková se na trati v Secret Garden plné zatáček a skoků pokusí nahradit zraněnou Evu Samkovou.

Tagy:
Peking snowboarding Eva Samková problémy olympijská vesnice Zimní olympijské hry v Pekingu 2022 Vendula Hopjáková