Beckham si pořídil novou jachtu. Impozantní plavidlo vyšlo fotbalovou ikonu na pořádný balík

Fotbalová ikona David Beckham si pořídila novou luxusní jachtu. Hodnota přepychového plavidla je neuvěřitelných 20 milionů dolarů, v přepočtu téměř půl miliardy korun. Bývalý reprezentant Anglie strávil na jachtě pohádkový den, užil si ho i s rodinou. Informovaly o tom britské deníky The Mirror a Daily Mail.

Jachta Riva 130 Bellissima měří téměř 40 metrů, byla postavena v loděnici společnosti La Spezia v Itálii. Na lodi je celkem pět kajut, v nichž se může vyspat až 10 lidí. To je dost místa i pro celý klan Beckhamů.

ČTĚTE TAKÉ: Luxusní sídlo hvězdy NFL za 400 milionů. Brady bydlí hned vedle Ivanky Trumpové či Bezose

Hodnota ohromujícího plavidla je podle deníku The Mirror přibližně 20 milionů dolarů, tedy neuvěřitelných 468 milionů korun.

Inspiroval je Elton John

Impozantní jachta se pyšní vířivkou na horní palubě, vlastní garáží, plaveckou plošinou na spodní palubě a dostatkem místa na opalování, připomněl portál Daily Mail.

I podle magazínu Page Six by měl být vlastníkem lodi David Beckham, naznačuje to nápis Seven na boční straně. Seven je prostřední jméno jeho nejmladší dcery Harper, navíc jde o Davidovo číslo z dob, kdy byl kapitánem anglické fotbalové reprezentace.

V poslední březnovou středu se David a Victoria Beckhamovi plavili po vlnách u pobřeží Miami, společnost jim dělaly jejich děti –⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ synové Brooklyn, Romeo, Cruz a dcera Harper. Nechyběla ani snacha někdejší fotbalové hvězdy a bývalé členky skupiny Spice Girls, herečka Nicola Peltzová.

Ke koupi honosné lodi se měl Beckham odhodlat v roce 2022 poté, co strávil nějaký čas na jachtě zpěváka Eltona Johna, uvedl server New York Post.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Luxusní bydlení Davida Limberského: Vpředu moderní vila, vzadu se mění v útulnou chalupu

Tagy: