Luxusní sídlo hvězdy NFL za 400 milionů: Brady bydlí hned vedle Ivanky Trumpové či Bezose

Bývalý hráč amerického fotbalu Tom Brady se na sociální síti pochlubil fotografií ze svého honosného sídla v Miami za 17 milionů dolarů (v přepočtu téměř 400 milionů korun). Rezidence se nachází na ostrově přezdívaném miliardářský bunkr, kde bydlí například Ivanka Trumpová, nemovitost zde má i zakladatel Amazonu Jeff Bezos. Bradyho exmanželka, modelka Gisele Bündchenová, si po rozvodu zakoupila dům hned naproti hvězdě NFL.

Tom Brady, někdejší hvězda týmu New England Patriots a sedminásobný šampion Super Bowlu, sdílel v neděli ve svém instagramovém příběhu snímek, na němž je zachycena zahrada s luxusním bazénem. Ten měl být podle informací zahraničních webů pořízen v jeho novém sídle, kam se po rozsáhlých stavebních pracích pravděpodobně nastěhoval.

ČTĚTE TAKÉ: Takhle bydlel Freddie Mercury. Podívejte se na vzácné fotky z jeho sídla, které je na prodej

„Domov je tam, kde je tvoje srdce,“ napsal k fotce a přidal tři emotikony v podobě červených srdíček.

Přepychové sídlo, které zakoupil v roce 2020 ještě s tehdejší manželkou, modelkou Gisele Bündchenovou, se nachází na ostrově Indian Creek v Miami. Luxusní dům zde vlastní i americký podnikatel Jeff Bezos. Před nedávnem se na ostrov, jemuž se přezdívá miliardářský bunkr, přestěhovala také Ivanka Trumpová s rodinou, na vysněné bydlení si musela vzít dcera bývalého amerického prezidenta Donalda Trumpa 15milionový úvěr.

Toma Bradyho vyšel dům na 17 milionů dolarů, tedy téměř 400 milionů korun, informoval server Page Six.

Šestačtyřicetiletá legenda NFL se tak nyní může pyšnit přenádhernou zahradou. Bazén je umístěn na terase, kde je dostatek slunečníků a opalovacích křesel. Nechybí ani posezení se stoly a stylové ohniště. Zeleň, která obklopuje terasu, je pečlivě upravena, na sdíleném snímku jsou vidět i tropické palmy.

Rezidence zahrnuje samozřejmě spoustu dalších luxusních vychytávek, jako jsou basketbalové hřiště, několik tělocvičen a dostatek garáží pro všechny luxusní vozy, které Brady vlastní, popsal portál TMZ.

Exmanželka bydlí hned naproti

Se supermodelkou Bündchenovou se Brady rozvedl v říjnu 2022 po 13 letech manželství. A ačkoli nóbl sídlo zakoupili ještě jako manželé, po rozchodu připadlo sportovci.

Šampion Super Bowlu a Bündchenová přivedli na svět dva potomky – Benjamina a Vivian. Z předchozího vztahu s Bridget Moynahanovou má Brady ještě syna Jacka. I přes rozvod si zůstali blízcí. Dokonce natolik, že si Bündchenová krátce po rozvodu zakoupila sídlo za téměř 270 milionů hned naproti. Její dům se nachází v lokalitě Surfside, dělí je tedy jen několik metrů vody.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Luxusní bydlení Davida Limberského: Vpředu moderní vila, vzadu se mění v útulnou chalupu

Tagy: