Dcera zesnulé hvězdy Maxim Turbulenc Dana Valiho: Táta nám chybí úplně vším

Zakladatel skupiny Maxim Turbulenc, zpěvák Daniel Vali, který letos v dubnu nečekaně zemřel, po sobě zanechal dvě dospívající děti – sedmnáctiletého syna Daniela a dvacetiletou dceru Patricii. Tu požádala redakce CNN Prima NEWS o rozhovor u příležitosti jeho nedožitých 54. narozenin, které by oslavil 23. října. Co Patricie o slavném otci prozradila?

Tatínek vás velmi miloval a byl na vás pyšný. Čím vám nejvíce chybí?
To asi úplně nejde popsat... Chybí nám úplně vším.

Daniel miloval legraci a zábavu. Máš s ním spojené veselé zážitky?
Byl to strašně vtipný člověk s velkým srdcem. Skvělý kuchař, muzikant a hlavně milující táta. Úplně nejlepší zážitky se udály, když jsme s ním cestovali, hlavně vlakem. To jsme s ním jednou takhle místo do Prahy odjeli vlakem do Polska a nejlepší na tom byly vždycky ty jeho hlášky.

Co jsi na něm nejvíce obdivovala?
Tátu jsem vždycky obdivovala za to, co za svůj život jako muzikant dokázal, dokonce si zahrál i v zahraničí. Hrál krásně na klavír, z hlavy dokázal zahrát jakoukoliv skladbu.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Co dnes dělají a jak vypadají nejmladší dcery Karla Gotta – Charlotte Ella a Nelly Sofie? Jedna z nich překonala i Daru Rolins

Když jste s bratrem Danielem vyrůstali, táta už byl slavný. Co pro vás znamenali Maxim Turbulenc?
Na písničkách Maxim Turbulenc jsem vyrůstala a pouštím si je dodnes. Pamatuji si, jak nám táta vždycky pouštěl nové pecky. A hodně se námi inspiroval. Jednou jsem přišla s tleskanou Umbaj a on z toho udělal velký hit. S bráchou jsme si před lety zahráli také ve videoklipu na písničku Mašinka.

Láká vás s bratrem Danielem svět šoubyznysu?
Jelikož jsem v tomto hodně po taťkovi, tak mě to dříve lákalo hodně a chtěla jsem být slavná herečka. Pět let jsem hrála ve školním divadle a párkrát si zahrála ve filmu komparz, jelikož mě zajímalo, jak velký rozdíl je mezi divadlem a filmem. Dodnes mě to k divadlu i filmu táhne. S věkem si ale uvědomuji, co všechno to obnáší... Brácha je v tomhle úplně odlišný, takže toho to nikdy moc nelákalo.

Máš už jasno v tom, co bys jednou chtěla dělat?
Momentálně studuji vysokou školu a ráda bych se v budoucnu chtěla pohybovat v odvětví financí a práva. Ale konkrétně nedokážu říct, pořád jsem dost mladá a vlastně spoustu věcí ještě teprve zjišťuji.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Dcera trojnásobného zlatého slavíka Dalibora Jandy vyměnila rodinný dům za útulný menší byt. Nahlédněte do jejího nového království

Tagy:
nemoc smrt Polsko hvězda rodina film hudba společnost divadlo narozeniny zpěvák děti celebrity hodnoty koncerty Praha Dalibor Janda Maxim Turbulenc Daniel Vali umění a zábava umění, kultura, zábava a média smrt a umírání společenská rubrika