Dcera zpěváka Dalibora Jandy ukázala své bydlení s luxusní terasou. Dům vyměnila za byt

Jiřina Jandová se svým tatínkem, zpěvákem Daliborem Jandou

Jiřina Jandová bydlení CNN

Zpěvačka Jiřina Anna Jandová, dcera držitele tří Zlatých slavíků Dalibora Jandy, si vysněné bydlení našla pár kilometrů od domu rodičů, kde vyrůstala a kam se stále ráda vrací. Jak to v jejím království vypadá?

Zpěvačka Jiřina Anna Jandová bydlela do svých třiceti let ve velkém rodinném domě se svými rodiči, tatínkem Daliborem a maminkou Jiřinou. Pak se rozhodla osamostatnit a začala pro sebe hledat vhodné bydlení.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Karel Heřmánek bydlel s manželkou Hanou v luxusním domě v českém Beverly Hills. Zaplatil za něj 15 milionů korun

„Chtěla jsem nějaký menší byt na Praze 9, která je mému srdci nejbližší. Absolvovala jsem asi šest různých prohlídek, nic mě ale nezaujalo. Všechno to byly byty, které měly z každé strany sousedy, dlouhé chodby, žádné soukromí. Až jsem náhodou přes inzerát našla byt, který mě zaujal na první pohled,“ prozradila zpěvačka, která 30. září oslaví 36. narozeniny.

Byt dva plus kk čítající zhruba 50 metrů čtverečních byl postaven před deseti lety jako přístavba na panelovém domě. Díky tomu je jeho součástí velkorysá terasa s výhledem na celou Prahu. „Je to takový holčičí byt. Spousta věcí už tu byla, něco jsem dovybavila a zařídila podle svého vkusu. Cítím se tu velmi dobře, jsem tu spokojená,“ uvedla Jiřina Jandová.

Kuchyně je spojena s obývacím pokojem, odkud vedou dveře na zmíněnou terasu. V přední části bytu se nachází prostorná koupelna s rohovou vanou a útulná ložnice s vestavěnými skříněmi a plastickými tapetami.

Stavba domu ji neláká

Nechat si jednou postavit vlastní dům, to Jiřinu Jandovou momentálně neláká. „Moji rodiče mají velký dům, takže vím, co je okolo toho práce. Obdivuji každého, kdo se do stavby domu pustí. Myslím, že moje cesty se vždycky budou točit mezi mým bytem a domem mých rodičů, kde jsem se narodila a ke kterému mám silný vztah,“ uvedla zpěvačka, jejíž letošní léto bylo pracovní.

„K moři jsem se nedostala, měla jsem jen jeden volný týden, který jsem strávila po Čechách a bylo to moc fajn. Odehráli jsme hodně koncertů, vyšel můj nový singl s názvem Měla jsem ti říct. Buď ještě letos nebo nejpozději příští rok plánuji vydat novou desku,“ prozradila Jiřina Jandová.

MOHLO BY SE VÁM LÍBIT: Seriálový herec Petr Batěk žije s rodinou v luxusním bytě s výhledem na Prahu. Nahlédněte do jeho soukromí

Tagy: