Utrápené stáří herce Delona: Před smrtí řešil spory dětí o miliardový majetek. Zasahoval i soud

Alain Delon

ZPRÁVY (183)

Herec Alain Delon neměl klidné stáří, odchod do hereckého nebe mu komplikovaly spory, které se vedly o jeho majetek ve výši asi sedmi miliard korun. Situace byla tak vyostřená, že musel zasáhnout soud. Delon zemřel v neděli 18. srpna.

Dědictví, jež měl Delon svým dětem odkázat, bylo vskutku pohádkové. Dle britského deníku Daily Mail se jednalo o téměř 250 milionů liber, což je v přepočtu více než sedm miliard korun. Právě kvůli obrovskému jmění se potomci vzájemně osočovali z toho, kdo herci více ničil život. Ten zemřel v neděli 18. srpna.

ČTĚTE TAKÉ: Paulovič se před smrtí uchýlil do ústraní. V poslední zpovědi promluvil o nemoci i partnerce

Sourozenci mezi sebou válčili a nemocný Alain Delon tak musel sledovat, jak se jeho děti hádají o majetek, který byl ve hře. Delonův syn Anthony v rozhovoru pro magazín Paris Match tvrdil, že jeho otec je velmi slabý a prožil poslední Vánoce. Během rozhovoru se obul také do své nevlastní sestry Anouchky, kterou osočil, že před zbytkem rodiny dlouhodobě zatajovala skutečný zdravotní stav herce.

Delonův nejstarší syn Anthony a jeho otec se na jaře obrátili na soud a požádali o ochranu. „Anthony a Alain-Fabien riskují, že pan Alain Delon předčasně zemře. Ukončili totiž jeho léčbu i lékařský dohled, a to ze zcela neopodstatněných důvodů,“ řekl tehdy advokát herce Christophe Ayela.

Delon před čtyřmi lety prodělal kardiovaskulární příhodu s lehkým krvácením do mozku. Od té doby byl jeho zdravotní stav špatný. „Je to až šílené. Anthony Delon se rozhodl léčit nemoc svého otce ovocnými a zeleninovými šťávami,“ uvedl v minulosti advokát legendárního francouzského herce. Z rodinných tahanic o majetek Delona vysvobodila až smrt.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Perryho poslední slova. Herec volal po další dávce, předtím byl už dvakrát v bezvědomí

Tagy: