Paulovič se před smrtí uchýlil do ústraní. V poslední zpovědi promluvil o nemoci i partnerce

Slovenský herec Ľubomír Paulovič, který zemřel ve věku 71 let, strávil poslední chvíle svého života doma v Chorvátském Grobu po boku přítelkyně Lolly Fukari. V červencovém rozhovoru pro slovenský deník Život prozradil, že trpěl srdečním onemocněním, a proto se ke sklonku života uchýlil do ústraní.

„Bez Lolly bych tu dnes asi nebyl. Za to jsem jí nesmírně vděčný a je pro mě velkým darem od Boha. A o to víc jsem dnes šťastný, že ji stále můžu mít vedle sebe a držet ji za ruku. Momentálně má energii za nás oba,“ řekl Paulovič o své partnerce v rozhovoru pro Život a dodal, že se spolu často bavili historkami z divadla.

ČTĚTE TAKÉ: Nehoda oblíbené slovenské herečky. Nadýchala přes dvě promile, přitom vezla syna

Paulovič se v rozhovoru svěřil s tím, že má srdeční onemocnění. V posledních letech se rozhodl více odpočívat, a stranil se proto veřejnosti. „Není žádným tajemstvím, že mě srdíčko už neposlouchá tak, jak by mělo, takže jsem musel svoje životní tempo zvolnit,“ sdělil.

Partnerka Lolla se podle slovenského deníku Nový čas s Paulovičem seznámila před třemi lety a jeho vroucí city mu opětovala. Na sociální síť Facebook sdílela dojemný příspěvek, v němž mu za společná léta poděkovala. „Nemohu najít dostatek slov, abych vyjádřila svůj vděk, můj milovaný andílku. Tolik lásky a milování, které jsi mi dal, tolik pozornosti, náklonnosti, péče, citu a vědomí, že jsem pro Tebe jediná a poslední,“ napsala.

Dnes, 15.8.2024, môj milovaný Lubinko odišiel do nebíčka medzi anjelov. Jeho srdiečko ukončilo svoju prácu a rozhodlo sa...

Posted by Lolla Fotografka on Thursday, August 15, 2024

Podle jejích slov souvisela Paulovičova smrt s onemocněním srdce. „Jeho srdíčko ukončilo svoji práci a rozhodlo se nechat Lubinka odpočívat,“ uvedla v příspěvku.

NEPŘEHLÉDNĚTE: Znesvářená rodina se dohodla. Jak bude probíhat poslední rozloučení s Rudolfem Jelínkem?

Tagy:
nemoc zdraví společnost Facebook rozhovor celebrity hodnoty Ľubomír Paulovič nemoci a zdravotní potíže smrt a umírání společenská rubrika