Děsivá nehoda při cestě do školy: Auto na Slovensku srazilo na přechodu sedmiletého chlapce

K děsivé nehodě došlo ve čtvrtek ráno ve Žiaru nad Hronom na Slovensku. Sedmiletého chlapce, který šel do školy, na přechodu pro chodce srazil osobní automobil, informuje web Tvnoviny.sk.

„Podle doposud zjištěných informací došlo k nehodě, když sedmiletý chlapec přecházel přes přechod pro chodce. V tu chvíli do něj narazilo osobní auto značky Škoda Fabia, které řídil čtyřiašedesátiletý řidič,“ informovali policisté na sociální síti Facebook.

ZRÁŽKA 7-ROČNÉHO CHLAPCA SKONČILA NAŠŤASTIE ĽAHKÝM ZRANENÍM Nehoda sa stala včera (11.1.) v ranných hodinách na ulici...

Posted by Polícia SR - Banskobystrický kraj on Friday, January 12, 2024

Školák utrpěl při něhodě zranění a byl převezen do nemocnice. Podle předběžných vyjádření lékařů by však zranění nemělo být vážné.

ČTĚTE TAKÉ: Kamion zdemoloval zastávku u Zvolena, seděla v ní 52letá žena

Přesné příčiny nehody jsou předmětem vyšetřování. U řidiče automobilu byla provedena dechová zkouška, která vyloučila přítomnost alkoholu, píše web Tvnoviny.sk.

Policisté znovu důrazně apelují na řidiče, aby dbali zvýšené pozornosti zejména v místech, kde se pohybují děti. „Jejich chování může být vzhledem k věku nevyzpytatelné, protože ještě neumí plně odhadnout rychlost a vzdálenost přibližujících se vozidel,“ uvedli.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Tři mrtví po nárazu auta do stromu na Chebsku. Policie o nehodě nemá jasno, hledá svědky

Tagy:
nehoda policie Slovensko dopravní nehoda krimi silniční dopravní nehoda Žiar nad Hronom