Děsivá nehoda u Kriváni: Řidič vjel nepochopitelně do protisměru, z auta zbyly jen trosky

Policisté na Slovensku řeší další tragickou srážku osobního vozu s kamionem, při níž řidič vozidla zahynul. Jen týden po nehodě v Trebišově přišel o život 40letý muž, na místě podlehl svým zraněným. Stejně jako na pátek třináctého i on přejel u obce Kriváň z dosud neznámých příčin do protisměru.

V pátek 20. ledna vyjížděli policisté v Banskobystrickém kraji k fatální srážce osobního vozidla a kamionu. K nehodě došlo za kruhovým objezdem u obce Kriváň.

„Podle dosud zjištěných informací měl 40letý řidič osobního vozu z dosud neznámých příčin přejet do protisměru, kde došlo ke srážce s protijedoucím kamionem. Řidič osobního auta utrpěl zranění, kterým na místě podlehl,“ uvádí policisté na Facebooku.

Celou událost nyní vyšetřují spolu s experty z odboru soudního lékařství. „Všechny okolnosti vzniku nehody jsou předmětem dalšího vyšetřování,“ doplnili.

Páteční srážka se velmi podobá té, k níž došlo přesně před týdnem v okrese Trebišov. I zde řidič osobního vozu, kterým byl 57letý lékárník Tibor, přejel z neznámých příčin na přehledné silnici do protisměru, kde se střetl s kamionem. Stejně jako 40letý muž svým zraněním na místě podlehl. Jeho známí si nedokázali vysvětlil, co se stalo. Po jeho smrti truchlilo celé město.

Tagy: