Děsivé setkání s medvědem: Šelma se pokusila ženě vlézt do auta. Incident zachytila na video

Americká rodina si odnesla z výletu do hor s dětmi během podzimních prázdnin děsivý zážitek. Zatímco se chystali k odjezdu z chaty, cestu jim zkřížila medvědice se třemi mláďaty. Celý incident se podařilo zachytit na video.

Okolnosti incidentu nejmenovaná autorka popsala v popisku videa, které sdílela na platformě YouTube prostřednictvím kanálu ViralHog. „Na podzimní prázdniny jsme s matkou vzaly šest dětí do Tennessee. V pátek 11. října jsme se nakládali k odjezdu a spatřili jsme medvědici se třemi mláďaty. Když se k nám přiblížila, máma vzala čtyři děti zpátky do chaty, zatímco já jsem měla dvě děti s sebou v autě,“ napsala žena.

ČTĚTE TAKÉ: Děsivé video z ruského cirkusu. Medvědice napadla cvičitele, nutil ji jezdit na bruslích

Na záběrech je možné vidět, jak se hladová medvědice nejprve snaží dostat do odpadkového koše, který byl ale zamčený v kleci. Poté svou pozornost obrátila k autu s natáčející ženou a vyděšenými dětmi. V jednu chvíli se jí dokonce podařilo otevřít dveře vozidla, ale ostražitá autorka videa je rychle opět zavřela a zamkla. Nakonec medvědice poklidně odešla. Nikomu se nic nestalo.

Medvědi působí potíže nejen ve Spojených státech, ale i v Evropě. V sobotu došlo k tragickému střetu člověka se šelmou u Liptovského Mikuláše na Slovensku. Medvěd se tam zakousl houbaři do tváře a stehna. Podle zdravotníků zvíře zasáhlo jednu z hlavních tepen. Přivolaní lékaři konstatovali smrt.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Hazard se životy zvířat v plzeňské ZOO. Host házel medvědům do výběhu potraviny včetně hub

Tagy: