Děsivé záběry nehody na Slovensku: Auta skončila úplně zdemolovaná, dva lidé zemřeli

V obci Kolárovice ve slovenském okrese Bytča došlo v pátek ráno k tragické dopravní nehodě. Na zveřejněných fotografiích jsou vidět úplně zdemolovaná auta. Podle informací slovenských policistů se střetly čelně, nehoda si vyžádala dva životy. Na místě zasahovaly všechny složky integrovaného záchranného systému.

„V pátek v ranních hodinách došlo na silnici první třídy číslo 10 před obcí Kolárovice ve směru od Bytče k tragické nehodě. Z dosud neznámých příčin se čelně střetly dva osobní automobily,“ uvedli na Facebooku slovenští policisté Žilinského kraje.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Pachatel zabil puškou psa v sousední zahradě. Reportéři mluvili s hlavním podezřelým

Šestadvacetiletý šofér vozidla Volkswagen Passat utrpěl podle policie zranění neslučitelná se životem. Osmadvacetiletý muž, který řídil Nissan X-Trail, svým zraněním podlehl v nemocnici.

Silnice byla na nezbytně nutnou dobu uzavřena, na místě kromě policistů zasahovali také hasiči s plošinou a záchranná služba.

„Veškeré okolnosti i přesné příčiny tragické dopravní nehody jsou předmětem probíhajícího vyšetřování. Policie žádá všechny účastníky silničního provozu, aby se na silnicích chovali ukázněně a ohleduplně, plně se věnovali řízení, sledovali situaci, nepřeceňovali své schopnosti a dodržovali dopravní předpisy. Každý může přispět k větší bezpečnosti na našich silnicích,“ napsali policisté.

Tagy:
nehoda Slovensko silnice dopravní nehoda Bytča Žilinský kraj Kolárovice