Děsivé záběry: Obří vlna převrhla kradenou loď. Ze zachraňovaného se vyklubal hledaný muž

Při poněkud bizarní nehodě dopadla americká policie hledaného pětatřicetiletého muže. Jeho loď na moři postihlo nepříznivé počasí a doslova se zmítala ve velkých vlnách. Jedna taková pak plavidlo převrátila, a to jen chvíli poté, co se pro něj do vody vydal jeden ze záchranářů.

Na videu, které na sociálních sítích sdílela pobřežní hlídka, je vidět malá loď s mužem na palubě uprostřed rozbouřeného moře. Na pomoc se vypravily dva vrtulníky. „Příboj způsobil, že záchrana plavidla byla nebezpečná. Posádka helikoptéry tak musela spustit záchranáře dolů,“ popsala podle webu CNN hlídka.

V ten moment se nicméně přihnala obří vlna a loď převrátila. Muž skončil ve vodě, záchranář k němu ale doplaval a oba byli vyzvednuti do vrtulníku.

ČTĚTE TAKÉ: Dramatická akce u Babího lomu. Zraněný muž uvízl mezi skalami, záchranu zachytily kamery

Podle webu Fox News by mělo jít o 35letého Jericha Labonteho. Policie po něm pátrala od středy, kdy obdržela hlášení, že na verandě domu z filmu Rošťáci zanechal mrtvou rybu. Hledán byl ovšem i za kriminální činy v Britské Kolumbii. A nyní vyšlo najevo, že pravděpodobně ukradl i loď, na které se po moři plavil

Tagy: