Děsivé záběry: Mladík najel na zastávku plnou lidí a těsně minul chodce. Z místa nehody ujel

Teprve 18letý řidič nepochopitelně najel ve slovenské Oščadnici na zastávku plnou lidí. Těsně minul procházející osobu, z místa nehody ale následně rychle jel. Děsivě vypadající záběry zveřejnila na svých facebookových stránkách slovenská policie.

Nehoda, při níž skoro jako zázrakem nebyl nikdo zraněn, se stala ve čtvrtek ve večerních hodinách ve slovenské obci Oščadnica v okresu Čadca.

„Na základě dosud provedeného šetření a rozborem kamerového záznamu bylo zjištěno, že osmnáctiletý řidič řídil osobní vozidlo Nissan ve směru od obce Oščadnica na město Krásno nad Kysucou. Následně z dosud nezjištěných příčin při projíždění levotočivé zatáčky jel s vozidlem rovně, přejel zvýšený nástupní ostrůvek autobusové zastávky, kde narazil do lavičky, označníku zastávky a zůstal s vozidlem stát,“ informovali na Facebooku slovenští policisté.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Řidič kamionu zastavený u Brna porušil, co mohl. Policisty pak šokovaly údaje z tachografu

Ze zveřejněných záběrů je přitom patrné, že řidič jen těsně minul procházejícího chodce. Další dva lidé pak uskakovali před lavičkou, kterou auto odstrčilo.

Následné chování mladého řidiče je ale jen těžko pochopitelné. „Z místa nehody ujel, aniž by splnil svou povinnost účastníka silničního provozu,“ uvedli policisté s tím, že při nehodě naštěstí nebyl nikdo zraněn. Další okolnosti a příčiny střetu jsou nyní předmětem probíhajícího šetření.

Tagy: