Detaily rodinné tragédie v Praze: V bytě byly malé děti, muž po ubodání partnerky odešel pryč

V Táboritské ulici v Praze 3 zasahovali policisté u rodinné tragédie.

Násilný trestný čin na Žižkově

K rodinné tragédii došlo ve čtvrtek odpoledne v panelového domu na Praze 3 v Táboritské ulici. Podle zjištění redakce Krimi zpráv zhruba třicetiletý agresor zaútočil na svou přibližně stejně starou partnerku, ta na místě zemřela. V kritickém stavu skončila s bodnými poraněními i 22letá kamarádka usmrcené. V bytě navíc během útoku byly malé děti. Případ si převzali kriminalisté, kteří zjišťují motiv a další okolnosti neštěstí.

Podle informací Krimi zpráv k rodinné tragédii došlo v 7. patře domu, kde jsou některé byty určeny pro sociálně slabší obyvatele. „V době útoku bylo v menším bytě několik dětí a také dospělí. Útočil zhruba třicetiletý muž, a to na svou přibližně stejně starou partnerku, na místě zemřela. Její přibližně 22letá kamarádka utrpěla bodná poranění, na místě ji ošetřili záchranáři,“ líčila podrobnosti z místa reportérka Eva Jarkovská.

Poraněnou ženu museli záchranáři uvést do umělého spánku a v kritickém stavu převézt do nemocnice. „Muž hned po útoku z bytu odešel, došel až do ulice Ke Karlovu, což je od bytu asi půl hodiny pěšky, kde ho zadrželi policisté. Podle našich informací se nebránil ani nebyl ozbrojen,“ pokračovala Jarkovská.

ČTĚTE TAKÉ: Muž znásilnil několik chlapců, dostal podmínku. Zaplatí desetitisícová odškodnění

Odpoledne na místo neštěstí dorazili vyšetřovatelé i státní zástupkyně. „Kvůli malým dětem byly na místě i pracovnice ze sociálky,“ dodala reportérka. Případ si převzali kriminalisté, kteří nyní zjišťují motiv, podrobnosti a další okolnosti celé tragédie.

Tagy: