Zemřela hvězda Česko Slovensko má talent. Rapper dojal diváky silným životním příběhem

K tragické nehodě došlo během čtvrtečního večera v Bratislavě. Záchranné složky k ní vyjížděly okolo 23. hodiny na Zlaté Piesky, muž i přes rychlý zásah při převozu do nemocnice svým zraněním podlehl. Podle informací TV JOJ měl při havárii zahynout známý účastník soutěže Česko Slovensko má talent Enrico Miško, který diváky ohromil svým emotivně silným příběhem přetaveným do rapového vystoupení.

Řidič měl údajně směřovat po jedenácté večer do nedalekého města Senec. Náhle však přejel do protisměru, kde narazil do sloupu veřejného osvětlení. Nikdo jiný v tu dobu místem neprojížděl. K nehodě se ihned sjely všechny záchranné složky, informuje web noviny.sk.

ČTĚTE TAKÉ: Zemřel košický záchranář Vladislav, kolegové mu pomoci nedokázali. Manželka vzkazem dojala

Web rovněž uvedl, že na místo dorazili později i kriminalističtí technici. Uvnitř nabouraného auta se měly nacházet injekce. Ty budou předloženy policejní expertíze.

Podle informací TV JOJ měl při nehodě ve slovenské metropoli vyhasnout život Enrica Miška, který ohromil diváky a porotu osobitým stylem rapu a vlastním textem, v němž vyjádřil jedno ze svých největších životních zklamání.

„Hrál jsem dlouho hokej, ale musel jsem s tím bohužel skončit kvůli zdravotním komplikacím. Dodnes jsem s tím nevyrovnal, takže rap je má jediná záchrana, jak se dát psychicky do kupy,“ přiblížil svou hořkou životní zkušenost před vystoupením. Porota následně ocenila Enricovu autentičnost a jeho silný příběh, který se mu povedlo otisknout do slov.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Fotbalový svět oplakává smrt Andrease Brehmeho

Tagy: