Detaily tragédie u Sence: Matka upadla do bezvědomí, tříletý syn se mezitím utopil

Bazény Relax - Obrázek 3

Dítě na parapetu

Vyšetřování tragické nehody na Slovensku v obci Nový Svet pokračuje. Teprve tříletý chlapec se v okrese Senec utopil v bazénu, který měla rodina na zahradě. Podle nových informací předcházely úmrtí zdravotní komplikace jeho matky, píšou slovenské weby.

Slovenští policisté dostali oznámení o nehodě kolem poledne, chlapečka už měli najít v bazénu bez známek života. Záchranáři se ho pokoušeli oživit, ale neúspěšně. O incidentu redakce CNN Prima NEWS už informovala.

Sousedé, kteří jsou stále v šoku, si neumí vysvětlit, jak se to mohlo stát. Podle informací slovenského webu tvnoviny.sk se v jednu chvíli ženě udělalo nevolno. Pak měla být údajně několik minut v bezvědomí.

Měli dvě děti

V té době měl tříletý chlapec vyjít na dvůr a dostat se do vody. Bližší podrobnosti vzhledem k věku dítěte a citlivosti případu policie zveřejňovat nechce. Sousedé popisují mladou rodinu jako příjemné lidi, bazén prý neměli dlouho. V domě žili rodiče se dvěma dětmi.

Co přesně se mohlo stát, zjišťuje policie. „Vyšetřováním přesných příčin tohoto případu se zabývají policisté Okresního ředitelství Policejního sboru v Senci,“ sdělili policisté na Facebooku. Detaily případu policisté zatím nechtějí zveřejnit.

Tagy: