Detaily tragédie v Šale: Mladík zabil bratra a pobodal rodiče, sám pak vyskočil z okna

(Ilustrační foto)

Tragédie v Šale

V Šale na Slovensku se v pondělí odehrála rodinná tragédie, kdy mladý muž zaútočil nožem na své rodiče a mladšího bratra. Ten na místě zemřel, otec s matkou byli s bodnými ranami v hrudníku převezeni do nemocnice. Útočník poté utrpěl smrtelné zranění po skoku z okna. Město prostřednictvím sociálních sítí uvedlo, že se jednalo o slušnou rodinu, s níž dosud nebyly žádné problémy.

V pondělí krátce po páté hodině ranní přijaly záchranné složky na Slovensku hovor, po kterém okamžitě vyrazily do Hollého ulice ve městě Šala, kde se odehrálo hrůzné rodinné drama.

ČTĚTE TAKÉ: Hádka kvůli dívce vyústila ve vraždu. Jeden z kamarádů skončil na dně Vranovské přehrady

V jednom z bytů ve čtvrtém poschodí zaútočil třiadvacetiletý muž na členy své rodiny, napsal web Nový Čas. Mladík měl napadnout svou matku, otce i bratra. Sedmnáctiletý sourozenec útočníka zraněním na místě podlehl. Oba rodiče pak byli po prvotním ošetření transportováni do nemocnice s bodnými zraněními v hrudníku, informovalo Operační středisko záchranné zdravotní služby SR na sociální síti.

Třiadvacetiletý muž, který je podezřelý z útoku, poté vyskočil z okna a po pádu sám utrpěl smrtelné zranění, přivolaní zdravotníci mohli pouze konstatovat smrt.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Družku ubil na Jičínsku k smrti, soud tak brutální případ nepamatuje. Muž dostal tvrdý trest

Tagy: