Detaily vraždy v ostravské ubytovně: Muž ji stále mlátil, tak ho bodla do srdce, tvrdí sousedé

Ostravští kriminalisté se nezastaví, vyšetřují další vraždu. Žena měla po předchozí hádce popadnout nůž a bodnout jím svého partnera. Záchranáři se ho ještě snažili oživit, ale jejich snaha byla marná.

Na chodbách hotelového domu Hlubina se podle jeho obyvatel často ozývá křik, konflikty jsou prý na denním pořádku. A hádka údajně předcházela i včerejšímu útoku v bytě v šestém patře, kdy žena měla podle sousedů popadnout nůž a bodnout jím svého partnera. „Že prý ji soustavně mlátil a ona to neunesla,“ popsal jeden z obyvatel domu pro CNN Prima NEWS s tím, že žena měla muže bodnout přímo do srdce.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Brutální vražda dívky z Ostravy: Přítel ji mlátil rýčem a podřízl, prozradila matka v slzách

Na místo vyrazili záchranáři a muže, který zřejmě vyběhl ze dveří bytu a pak se skácel k zemi, se snažili oživit. Jeho partnerka byla u toho. „Záchranáři tady byli, oživovali ho, plno policistů. Seděla jenom tu kdesi na zemi a bečela,“ doplnila sousedka s tím, že pár spolu měl šest dětí a často se hádal. „Měl se údajně vrátit z kriminálu, nevím, co je na tom pravdy. Ona prý fetovala, víc nevím,“ doplnila.

„Krajští kriminalisté věc prověřují pro podezření ze zvlášť závažného zločinu vraždy,“ uzavřela policejní mluvčí Soňa Štětínská. Žena je momentálně v policejní cele. Pokud ji vyšetřovatelé obviní z vraždy, může jí hrozit 18 let za mřížemi.

Tagy: