Do domu v USA narazilo letadlo, nikdo z pasažérů nepřežil. Z budovy šlehaly velké plameny

V pátek večer došlo k letecké havárii v americkém státě New Hampshire. Jednomotorové letadlo se nedaleko od letiště ve městě Keene zřítilo a narazilo do obytného domu. Nikdo z pasažérů nehodu nepřežil, informovaly podle webu Daily Mail tamní úřady. Naopak z obyvatel zničeného domu nebyl nikdo zraněn. V budově vypukl velký požár, podle médií z ní šlehaly plameny vyšší než 10 metrů.

„Poblíž letiště Keene došlo k letecké havárii. Letadlo narazilo do budovy pro více rodin poblíž kostela,“ uvedly podle webu Daily Mail k nehodě úřady města. Ze záběrů na sociálních sítích je patrné, že po nárazu vypukl obrovský požár.

Podle médií šlehaly z budovy plameny vyšší než 10 metrů. „V domě naštěstí nebyl nikdo zraněn. Všichni pasažéři v letadle bohužel zahynuli,“ informoval americký Federální úřad pro letectví s tím, že zatím není jasné, kolik cestujících bylo na palubě. Agentura AP později potvrdila, že hasiči požár uhasili.

Obyvatelé domu zmínili, že budova se během nárazu výrazně otřásla. Přestože je všech osm rezidentů v pořádku, byli z incidentu pochopitelně dost vyděšeni, dodal Daily Mail.

Tagy: