Dalibor Janda je v nemocnici kvůli srdci. Rodina netrpělivě čeká na výsledek operace

Dalibor Janda je autorem řady hitů.

Jak je na tom Janda?

Oblíbeného zpěváka Dalibora Jandu přivedly do nemocnice problémy se srdcem. Od neděle leží ve vážném stavu ve Fakultní nemocnici Královské Vinohrady. Podle informací CNN Prima NEWS je hospitalizován na koronární jednotce na kardiologické klinice. Janda údajně podstoupil operaci, s rodinou už však komunikuje.

Stále sledujeme stav Dalibora Jandy, který leží od neděle ve vážném stavu na koronární jednotce na kardiologické klinice Fakultní nemocnice Královské Vinohrady. A je pravděpodobné, že je v tuto chvíli po operaci.

Rodina má o něj stále velké obavy. Dcera Jiřina Anna Jandová ale už včera všechny ubezpečila, že se nejedná o potíže způsobené covidem. Rodina teď netrpělivě čeká na výsledky lékařské konzultace a modlí se, aby byly zprávy optimistické.

Jestli Dalibora Jandu někdy bolelo srdce, tak ze ztráty syna, který spáchal v jednadvaceti letech sebevraždu skokem z pražského Nuselského mostu. Tato rána se nikdy nezacelila, přestože od té doby uplynulo už 17 let. Svoji energii a pozornost upnul zpěvák na dceru, která šla v jeho stopách a je mu spolu s manželkou Jiřinou velkou oporou i v těchto chvílích.

Tagy: