Dojemná slova Stallona o smrti jeho parťáka z Rockyho: Legenda, změnil můj život k lepšímu

Smrt Carla Weatherse, představitele Apolla Creeda z Rockyho, zasáhla i jeho hvězdného kolegu Sylvestera Stallona. „Ztratili jsme legendu,“ napsal herec na Instagramu a přidal emotivní video.

„Můj život se navždy změnil k lepšímu v den, kdy jsem potkal Carla Weatherse,“ napsal Stallone a svá slova ještě rozvinul ve videu, kde řekl, že bez Weatherse by Rocky nebyl tak úspěšný.

ČTĚTE TAKÉ: Brenda z Beverly Hills o boji s rakovinou: Zázrak, možná si Bůh řekl, že mi dá na chvíli pokoj

„Byl naprosto skvělý, jeho hlas, velikost, síla, sportovní schopnosti a především jeho srdce a duše. Je to strašná ztráta,“ zavzpomínal na svého filmového rivala a později přítele představitel Rockyho.

Pro dojemná slova si herec vybral i ikonické místo – na videu stojí před obrazem Rockyho bojujícího s Apollem. „Ten obraz zachycuje jeden z posledních okamžiků, které jsme s Weathersem sdíleli uvnitř boxerského ringu,“ poznamenal.

„Byl kouzelník a já měl to štěstí, že jsem mohl být součástí jeho života,“ uzavřel Stallone. „Takže Apollo, pokračuj v úderech,“ dodal.

Na herce zavzpomínal i jeho další kolega z Rockyho, Dolph Lundgren. Představitel záporáka Ivana Draga z filmu Rocky IV na Instagramu napsal: „Zpráva o jeho smrti mě velmi zarmoutila. Stejně jako celému světu mi Carl bude chybět. Byl to skvělý herec, úžasný sportovec a dobrý přítel. Na Carla mám mnoho výjimečných vzpomínek, jak profesních, tak osobních. Stejně jako Apollo Creed měl zvláštní kouzlo, které člověku vždy vykouzlilo úsměv na tváři.“

Weathers zemřel ve spánku ve čtvrtek 1. února ve věku 76 let. Byl hvězdou akčních filmů a komedií, hrál například v klasických filmech Predátor s Arnoldem Schwarzeneggerem nebo Rivalové s Adamem Sandlerem. Jeho nejslavnější rolí byl Apollo Creed v sérii Rocky. „Díky tomu se dostanete na mapu a uděláte kariéru, abych tak řekl. Ale je to jednorázový úspěch, takže na něj musíte něčím navázat. Naštěstí těch filmů přibývalo a Apollo Creed se dostával stále více do povědomí lidí a byl vítán v jejich životech, a to byl prostě ten správný chlap ve správný čas,“ řekl Weathers v roce 2017 pro The Daily Beast.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Eva Perkausová prozradila jméno svého druhého syna. Z porodnice sdílela dojemnou fotografii

Tagy: