Vémola otevřeně: Nechávám mladé kluky, aby mě porazili. Odejít po dvou prohrách ale nemíním

Karlos Vémola

Karlos Vemola komentuje prohru s Krištofičem

Karlos Vémola v sobotu oznámil, že nechce svou kariéru zakončit dvěma prohrami, proto veškeré síly vloží do červnového zápasu s Attilou Véghem. Páteční prohra se slovenským rivalem Samuelem Krištofičem alias Pirátem bijce zdrtila. Teď ho prý čeká půl roku plného tréninku, aby svět MMA opustil se „vztyčenou hlavou“.

„Nebudu vám tady říkat, že každá prohra vás posune k nějakému vyššímu cíli a tak dále. Protože tomu asi sám nevěřím. Já už jsem nahoře byl a mě ta prohra už vůbec nikam neposune,“ začal své vyjádření na svém Instagramu Vémola a dodal, že si musí uvědomit, že čas nelze zastavit.

ČTĚTE TAKÉ: Karlíta mi bylo líto, řekl Attila Végh. Sešrotovanému Terminátorovi vyslal jasný vzkaz

„Nechávám mladé kluky, aby mě porazili, což by se kdysi dávno nikdy nestalo,“ konstatoval zápasník s tím, že tak ale nesnižuje kvality svého soupeře. „Nechci upírat výkon Pirátovi. Ten se na rozdíl od ostatních toho zápasu nezalekl, dal si do hlavy, že mě v prvním kole  knockoutuje a povedlo se mu to. Takže velká gratulace a respekt k tomu, že nastoupil a co předvedl,“ řekl dále Vémola.

Terminátor však přiznal zklamání nad výsledkem zápasu. „Takhle jsem se s O2 arénou rozloučit nechtěl, jsem přes třicet let v komatových sportech a určitě to nechci zakončit dvěma prohrami. Protože lidé si bohužel pamatují ne to, co jste dělali a dokázali, ale jak jste skončili,“ poznamenal.

Rozhodl se proto zúčastnit se ještě posledního zápasu a už nyní začíná s tvrdým tréninkem. „Čas běží, věk letí a jestli tu svoji reputaci a kariéru chci nějak zachránit, musím v červnu vyhrát,“ sdělil s odkazem na očekávaný zápas s Attilou Véghem.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Překvapení v O2 areně. Pirát knokautoval Vémolu hned v prvním kole

Tagy: