Karlíta mi bylo líto, řekl Attila Végh. Sešrotovanému Terminátorovi vyslal jasný vzkaz

Slovenský MMA zápasník Attila Végh

Karlos udělal v zápase s Krištofičem mnoho chyb. Už od třicáté vteřiny jsem viděl, že nemá šanci, řekl zápasník Atilla Végh o Vémolovi, který od Samuela „Piráta“ Krištofiče dostal v páteční bitvě v O2 areně K.O. už v prvním kole. Terminátor by si podle něj měl uvědomit, že není čas soupeřit s mladými, ale se sobě rovnými soupeři. „Karlíta mi bylo líto,“ dodal jeho příští soupeř.

Karlos „Terminátor“ Vémola byl velkým favoritem. Přesto byl knokautován už v prvním kole v čase 1:48. Slovák Krištofič tak napodobil svého krajana Attilu Végha, který Vémolu porazil v roce 2019. „Pirátovi jsem hrozně držel palce, přestože jsem říkal, že jsem Karlosův největší fanoušek. To se samozřejmě změnilo, když měl Pirát tenhle zápas,“ popsal Végh v rozhovoru pro youtubový kanál Willi Cao.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Smutnou roli při Schumacherově úrazu hrála kamera na helmě. Lékaři nechybovali, míní expert

Végh se má s Vémolou utkat znovu, a to v pražském Edenu 8. června 2024. „Teď mám určitě těžší práci, ta váha padne na mě. Každý Karlose odepíše a bude favorizovat mě. To je normální, těším se na to. Připravím se zodpovědně, stále to beru jako velký zápas a jsem rád, že můžu být součástí tohoto projektu,“ řekl Végh.

Karlos má podle něj dvě formy. „Někdy jde do klece jak divý a ukončí jakéhokoliv soupeře. Na druhé straně ale někdy udělá strašně moc chyb a buď mu to vyjde, nebo ne,“ sdělil Végh. Mnoho chyb podle něj udělal Vémola i v zápase s Krištofičem. „Už tak od třicáté vteřiny jsem viděl, že nemá šanci. Pirát dělal, co měl natrénované, a vyšlo mu to,“ sdělil zápasník. Dodal, že mu ale Karlose bylo trochu líto.

Poslední bitva se blíží

Zápas v Edenu byl měl být pro Vémolu posledním v kariéře. Podle Végha už jeho soupeř není takový, jaký býval. „Furt o mně říkal, že jsem čtyři roky nic nedělal, že jsem tučný. Ano, má pravdu, ale když vyhrával on, vyhrával jsem i já. A za ty čtyři roky, co on zápasil, tak neudělal žádný pokrok. Spíše se zhoršil. Čím víc má zápasů, tím víc couvá zpět, nejde dopředu. Sám uznává, že není nejmladší. Možná by si měl uvědomit, že není čas soupeřit s mladými, ale se sobě rovnými soupeři,“ řekl Végh.

Čtyřiatřicetiletý Krištofič tvrdil, že Vémolu knokautuje již v prvním kole, už před zápasem. „S týmem jsme si udělali dost podrobnou analýzu, deset týdnů jsme se připravovali, a když něco děláš s přesvědčením, tak o sobě nemůžeš pochybovat. Někdy se stane, že do toho dáš vše a sport a život to zařídí jinak, ale do všeho musíš jít s odhodláním,“ řekl Krištofič, který prohrál tři z předešlých čtyř zápasů a všeobecně se příliš nevěřilo, že může v Praze uspět. „Je to strašné zadostiučinění, že jsem to nevzdal, i když jsem měl chuť. Po prohře s Bryczekem jsem byl demotivovaný a měl jsem až deprese, teď jsem ale šťastný,“ dodal slovenský bojovník.

V rozhovoru pro CNN Prima NEWS vedle toho Pirát konstatoval, že Vémolu donutil jít do přestřelky tím, že necouval jako většina jeho soupeřů. „Zůstal jsem tam. Musel jít do přestřelky. Něco jsem tak i chytil, ale já mám celkem tvrdou hlavu,“ uvedl bijec.

Karlos Vémola po prohře se slovenským rivalem Samuelem Krištofičem poděkoval všem svým fanouškům. Exkluzivně pro CNN Prima NEWS přiznal, že si toho ze zápasu s Pirátem, který ho knockoutoval po necelých dvou minutách, moc nepamatuje.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Stimulanty? I kávu musím mít pod kontrolou, říká Procházka. Připomněl vánočního Herkula

Tagy: