Dojemné vzkazy herců z Přátel. Bylo mi ctí ti hrát otce, vzpomínala Kathleen Turnerová

Matthew Perry v seriálu Přátelé.

Smutná zpráva pro Hollywood. Zemřel Matthew Perry známý především ze seriálu Přátelé

Seriál Přátelé patří k jednomu k nejvýraznějších počinů televizní zábavy – šestice kamarádů žijících v New Yorku se stala součástí domácností po celém světě a diváci společně s hlavními hrdiny prožívali životní peripetie, jako by se jednalo o jejich vlastní „přátele“. Smrt Matthewa Perryho zasáhla nejen fanoušky, ale také herce a štáb, kteří se na tomto fenoménu přímo podíleli.

Na svého seriálového syna zavzpomínala například herečka Morgan Fairchildová: „Zlomilo mi srdce předčasné úmrtí mého syna Matthewa Perryho. Ztráta tak skvělého mladého herce je šok. Posílám lásku a soustrast jeho přátelům a rodině, zejména otci Johnu Bennettu Perrymu, se kterým jsem pracovala na filmech Flamingo Road a Falcon Crest,“ reagovala „Chandlerova matka“ na sociální síti X.

A pozadu nezůstal ani Chandlerův druhý rodič, herečka Kathleen Turnerová, která ztvárnila transgender ženu Helen Handbasket. „Jsem hrdá na to, že jsem mohla hrát jeho otce,“ zažertovala Turnerová a pro časopis People dodala, že měla Perryho ráda: „Měl dobrý smysl pro humor a dobré srdce. Navíc měl rád jiné lidi, což je pro herce obzvlášť důležité,“ podotkla.

ČTĚTE TAKÉ: Smrt Perryho zasáhla i Phoebe z Přátel. Mluví o lécích a chce se ujmout jeho psa, tvrdí zdroj

Další hvězdou seriálu byl i Paul Rudd, který ztvárnil přítele a posléze manžela Phoebe Mika: „Slovy nelze vyjádřit, jak moc mě zarmoutila zpráva o jeho odchodu. Budeš nám moc a moc chybět,“ napsal na Instagramu a přiložil fotografii usmívajícího se Matthewa.

Další hostující hvězdy

Mezi hostujícími hvězdami seriálu se objevila herečka Selma Blair v roli Wendy. Ta sdílela láskyplnou poctu Perrymu na svém Instagramu. „Můj nejstarší přítel. Všichni jsme milovali Matthewa Perryho, a já obzvlášť. Milovala jsem ho bezpodmínečně, i on mě. Mám zlomené srdce. Sladké sny, Matty,“ napsala pod selfie s hercem.

A na Perryho laskavost zavzpomínala i seriálová Kathy, Paget Brewsterová, o jejíž pozornost ve čtvrté sérii bojoval Chandler s Joeym. „Během natáčení Přátel ke mně byl moc milý, a stejně tak pokaždé, když jsem ho v dalších desetiletích potkala. Přečtěte si, prosím, jeho knihu, bylo to jeho dědictví. V pokoji si asi neodpočine, protože už je příliš zaneprázdněn rozesmíváním ostatních,“ napsala herečka na sociální síti X.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Moje sestra je hrdinka. Svědkyně masakru v USA popsala střelbu a chaos v bowlingovém centru

Tagy: