Drama na palubě letadla. Legendární boxer Tyson měl zdravotní problémy, zasahovali záchranáři

Mike Tyson měl během nedělního letu z Miami do Los Angeles zdravotní problémy. Potvrdili to jeho zástupci. Ke slavnému boxerovi museli být přivoláni záchranáři, informuje deník Daily Mail. Stalo se tak jen několik týdnů před připravovaným zápasem 57leté boxerské legendy s Jakem Paulem v Dallasu.

Bývalému šampionovi v těžké váze se udělalo nevolno třicet minut před přistáním, napsal deník Daily Mail. Boxerovi se podle magazínu US Weekly měla točit hlava a měl problémy se žaludečním vředem.

ČTĚTE TAKÉ: Triumf Čechů pomůže ekonomice i Fialově vládě, říká Kovanda. Úspěch spustí „endorfinovou vlnu“

Situace na palubě byla zřejmě dramatická. Ještě předtím, než dorazili záchranáři, měl letecký personál hledat lékaře mezi ostatními pasažéry. „Zpráva se objevila všem na obrazovkách,“ napsal deník In Touch.

„Poté nás letušky požádaly, abychom po přistání v Los Angeles zůstali na místech a mohli vstoupit záchranáři. Říkaly, že je to opravdu důležitý cestující a chtějí se ujistit, že je v pořádku,“ popsal jeden z cestujících. Ošetření Tysona lékaři mělo trvat zhruba 25 minut.

„Pan Tyson je naštěstí v pořádku,“ uvedli pro deník The New York Post jeho zástupci.

Tyson se připravuje na boj s influencerem Jakem Paulem, který bude vysílán přes Netflix 20. července. K souboji dojde na stadionu AT&T v Arlingtonu v Texasu.

Tysonova profesionální boxerská kariéra trvala od roku 1985 do roku 2005 a byl označován za jednoho z nejlepších boxerů těžké váhy všech dob. Paul zahájil kariéru v boxu až v roce 2018 po svém rozsáhlém úspěchu na sociálních sítích.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Rozdám 50 milionů korun, slibuje ve falešném videu Procházka. Jak poznat podvod?

Tagy: