Další útok žraloka: Napadl dvanáctiletou dívku. Jenom jsem křičela, popsala chvíle hrůzy

Zabíjel žralok už dříve?

Expert popsal, kdy žralok zaútočí

Teprve dvanáctiletá Magnolia Woodheadová přežila na Floridě útok žraloka. „Hned jak jsem se dostala z vody, jenom jsem křičela. Věděla jsem, že to není dobré,“ popsala novinářům. Rána si vyžádala 50 stehů, predátor podle doktorů dívku zřejmě kousl do stehna dvakrát. Mladé gymnastce je líto, že kvůli zranění nemohla podpořit svůj tým na soutěži. Sama Magnolia i její rodina však berou zpětně hrůzný incident s humorem.

„Můj manžel ji vzal do náručí a viděla jsem, jak jí po noze stéká krev,“ vylíčila reportérům stanice FOX 35 Orlando matka napadené Melissa Stallingsová. I ta dokáže s odstupem několika dnů o děsivé události vtipkovat. „Pokousání žralokem rozhodně nebylo na programu dne, to vám tedy řeknu,“ odlehčila dceřin traumatický zážitek.

Our granddaughter, Magnolia, was in Florida for a gymnastics competition and was bitten by a shark when she went...

Posted by Jon Woodhead on Tuesday, June 27, 2023

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Když se dovolená změní v boj o život. Destinace, kde je třeba dát pozor na žraloky

Rodina z Filadelfie se na Floridu vydala kvůli gymnastické soutěži. Neštěstí se stalo pouhý den před ní. Gymnastika je pro Magnolii zřejmě skutečně důležitá, její první myšlenky po incidentu prý byly právě na to, že nebude moct soutěžit. Příštího ročníku floridského klání by se ráda zúčastnila, pláži se však prý bude raději ještě dlouho vyhýbat.

Podle Stallingsové měla dívka na stehně mezi 75 a 100 ranami po žraločích zubech. V nemocnici jí ránu zašili padesáti stehy. „Žralok byl velmi rychlý a agresivní. Několikrát mě kousl. Můj první instinkt byl odstrčit ho, protože to tolik bolelo,“ uvedla dívka podle stanice ABC 7 Chicago.

Tagy: