Dvě nohy, dvě ruce, pinďour a boží nos. Veronika Arichteva porodila syna

Herečka Veronika Arichteva včera porodila chlapečka. S manželem Biserem pojmenovali svého prvního společného potomka Luka Christo a jelikož má tatínek bulharské kořeny a má v česku netradiční příjmení, celé jméno chlapečka zní naprosto dokonale.

Rodiče se radostnou zprávou pochlubili na sociálních sítích a netajili se tváří novorozence a ani jeho porodními mírami. Luka měří 51 centimetrů a váží 4 100 gramů. Maminka spočítala končetiny a ty taky sedí. „Dvě nohy, dvě ruce, pinďour a boží nos,“ napsala k příspěvku na Instagramu.

Veroniku ani po porodu neopustil jí vlastní smysl pro humor. V příspěvku také poděkovala svému manželovi za krásného syna „i za těch 15 hodin mačkání rukou“. Tatínek se po dlouhém porodu dal na Instagramu zase na rýmování. „Máme kluka, jmenuje se Luka,“ napsal.

Její fanoušci se už začínali v poslední době ptát, jestli náhodou neporodila a kdy už to konečně bude. V polovině září se už těmto otázkám musela Veronika bránit a na Instagram přidala fotku se svým manželem. Napsala k ní jasný a důrazný vzkaz. „Takže jedna hromadná… JEŠTĚ NIC!“

Veronika Arichteva vystřídala řadu divadelních, filmových i seriálových rolí. Znát ji můžete také z obrazovek televize Prima, kde si zahrála Denisu Kánskou v oblíbeném seriálu Slunečná. Kvůli těhotenství musela být nahrazena jinou herečkou.

Je také členkou skupiny 3v1. Společně s Nikol Štíbrovou a Martinou Pártlovou natáčí vtipná videa a také vysílají v rádiu. Veronika je také aktivní na Instagramu, kde ji sleduje přes 445 tisíc lidí.

Tagy: