Dvojice mužů v Praze zlomila čelist náhodnému kolemjdoucímu. Nepoznáváte je?

Brutální napadení

Policisté vyšetřují brutální útok, který se odehrál v centru Prahy. Dvojice mužů tam bezdůvodně napadla náhodného kolemjdoucího. Ten skončil s vážným zraněním v nemocnici. Vyšetřovatelé se teď s prosbou obrací i na diváky Krimi zpráv.

I když záznam z pouliční kamery není moc kvalitní, je na něm dobře vidět průběh celého útoku, který se odehrál na rohu Hybernské ulice v centru metropole.

„Dva muži bezdůvodně napadli kolemjdoucího tím, že mu podkopli nohy a následně ho pěstmi bili na zemi. Útokem mu způsobili zranění, které si vyžádalo lékařské ošetření. Konkrétně měl napadený muž zlomenou čelist,“ sdělil mluvčí policie Richard Hrdina.

Problémy v sexshopu

Jakmile se k policistům dostala informace o brutálním útoku, začali případ vyšetřovat a pátrat po dvojici pachatelů. Nakonec se jim podařilo získat detailní záběr jejich podoby.

Chvíli před útokem zachytila kamera dvojici mužů v nedalekém sexshopu. I tady s nimi už byly problémy. „V tomto obchodě došlo k slovní rozepři obou podezřelých s obsluhou,“ potvrdil mluvčí. Zaměstnanci obchodu však nic dalšího neprozradili. „Nevím o tom nic… Z toho, co sem chodí v noci, to je ale strašná zvěř,“ přiznal prodavač.

Svou frustraci z konfliktu v sexshopu si pak muži nejspíš chtěli vybít. Kolemjdoucí pak měl tu smůlu, že byl v nesprávný čas na nesprávném místě. Pokud je poznáváte, volejte na linku 158, napsat můžete i k nám do redakce Krimi zpráv.

Tagy: