Vrah měl sex se stovkou mrtvol. Detaily o nekrofilii si pečlivě zapisoval do deníku

David Fuller

Dvojnásobný vrah se přiznal k nekrofilii

Velkou Británií otřásá morbidní případ. Dvojnásobný vrah David Fuller se nečekaně přiznal k nekrofilii. Během posledních 12 let prý znásilnil minimálně sto mrtvých žen a dívek. Nejmladší z nich zemřela ve věku devíti let. Fuller pracoval jako nemocniční elektrikář, a proto se snadno dostával do márnic a piteven. Policisté uvedli, že obětí může být daleko víc.

Psal se 3. prosinec roku 2020. Detektivové z hrabství Kent zaklepali na dveře domu, v němž bydlel David Fuller. Přišli ho zatknout za vraždu dvou žen, 25leté Wendy Knellové a 20leté Caroline Piercové. Fuller je měl zavraždit v roce 1987.

Po 30 letech vzorky DNA z místa činu dokázaly detektivy nasměrovat právě k Fullerovi. V době zatčení ještě pracoval pro firmu, která zajišťovala elektrikáře pro britskou Národní zdravotnickou organizaci. V jeho domě pak našli detektivové děsivý důkaz. Fullerův deník, v němž si o nekrofilii vedl záznamy. V deníku popsal řadu případů, některé z nich zdokumentoval fotografiemi a videem. Policisté našli v jeho počítači pět terabajtů záběrů, které jeho činy dokládají.

Jednou z jeho obětí měla být také 24letá Azral Kamalová, která zemřela po pádu z mostu, píše web Sky News. Její matka potvrdila, že dceru Fuller znásilnil nejméně třikrát, jak ji informovala policie. „Strávila jsem s ní v márnici dvě hodiny, to mi poskytlo určitou útěchu. Netušila jsem, že moje dcera byla předtím ještě ten den zneužita,“ uvedla matka zesnulé dívky Nevres Kemalová.

Fuller nyní zůstává ve vazbě. Soud by měl začít příští měsíc.

Tagy: