Entropiq oslavil 1. narozeniny. Za rok si esportová organizace připsala řadu úspěchů

Profesionální esportová organizace Entropiq oslavila první narozeniny. V úterý to byl přesně rok od chvíle, kdy se Entropiq veřejně představil. Od začátku si kladl nemalé cíle a i přes problémy spjaté s pandemií koronaviru se ukázalo, že je dokáže naplnit.

Fakta mluví jasně: dva mistrovské tituly České republiky v Hearthstone a PUBG, jednou vicemistr ČR v CS:GO a jedno první (FIFA) a druhé (Hearthstone) místo na mistrovství Slovenské republiky. V současné době Entropiq reprezentují následující sekce: PUBG, Hearthstone, FIFA, CS:GO, výrazný úspěch tak organizace v prvním roce své existence zaznamenala v každé z nich.

Dynamicky se rozvíjející projekt zakladatele Martina Kabrhela nezůstává pozadu ani co se spojení se známými osobnostmi sportovního světa týká. Během prvního roku Entropiq posílil fotbalový vicemistr Evropy a vítěz Ligy mistrů Vladimír Šmicer či profesionální zápasník Makhmud „Mach“ Muradov, který má za sebou již třetí vítězství v nejprestižnější MMA organizaci světa, UFC.

„Velmi si vážíme podpory, které se nám dostává od našich fanoušků, což je samozřejmě spojeno s úspěchy našich hráčů, kteří nám dělají radost, a pevně věříme, že v tom budou pokračovat i v roce následujícím,“ řekl s úsměvem výkonný ředitel Ondřej Drebota. „Díky profesionální práci, kterou všichni v Entropiqu odvádějí, se nám otevírají dveře u významných sponzorů a partnerů,“ dodal Drebota.

Ke společnostem Ematiq, FineGusto, Pure Coco, které byly u nováčka na poli esportu od prvních chvil, se postupem času přidal sponzoři světového významu – McDonald's a módní značka Puma, která zajišťuje Entropiqu týmové oblečení, jež se setkalo u fanoušků s velmi pozitivními ohlasy. Opomenout nemůžeme ani českou firmu Yourgate zabývající se výrobou unikátních bylinných prostředků na podporu paměti, koncentrace a psychické i fyzické vitality.

Tagy:
esport výročí Slovensko Evropa narozeniny firma McDonald's FIFA Entropiq Vladimír Šmicer Česko Machmud Muradov Gaming Liga mistrů UEFA pandemie covidu-19 Hearthstone: Heroes of Warcraft PlayerUnknown's Battlegrounds