Felix Slováček skončil v nemocnici, zkolaboval během výletu. Proč nechce vidět Dádu?

Politická kariéra Felixovi Slováčkovi nevyšla.

Felix Slováček skončil v nemocnici

Muzikant Felix Slováček skončil po pátečním kolapsu v písecké nemocnici. Osmasedmdesátiletému klarinetistovi se udělalo špatně během výletu. Hudebníkovu hospitalizaci potvrdila jeho rodina. Se štábem CNN Prima NEWS po telefonu vtipkoval.

Slováčkovi se udělalo špatně během výletu na Lipno, kde chtěl strávil víkend s Lucií Gelemovou. „Najednou se mi začala točit hlava, tak jsem sjel z dálnice. Lucie nelenila a zavolala hned záchranku, která tam byla tak za pět minut, protože jsme byli kousek od Písku. Udělali mi různá vyšetření, například CT hlavy. Uložili mě a ráno jsem se probudil, jako kdyby se nic nestalo,“ popsal situaci hudebník.

Slováčkovi se prý něco podobného nikdy předtím nestalo. „Myslím, že příště už nebude. Bavil jsem se o tom s panem doktorem a říkal, ať žiji, jako bych v nemocnici nebyl,“ řekl.

Slováček neztratil smysl pro humor. „Shodou okolností bych ve čtvrtek měl v Písku hrát. Felix tady dělá šéfdirigenta Píseckého komorního orchestru. Kdyby bylo nejhůř, do čtvrtka tu počkám,“ usmál se.

Dáda by mi přitížila

Gelemová namísto Lipna tráví čas u Felixova lůžka a stará se o něho. „To je samozřejmé,“ řekla. „Lucie mi přinesla švestky, hroznové víno, koláč a nakrájenou klobásu s hořčicí,“ doplnil Slováček.

Muzikantova manželka Dáda Patrasová, se kterou Slováček žije odloučeně, ho v nemocnici chtěla navštívit. „Říkal jsem jí ale, ať nejezdí, protože nechci zkolabovat,“ konstatoval Slováček. V pondělí čeká Slováčka ještě magnetická rezonance. Když budou výsledky v pořádku, měl by být propuštěn domů.

Tagy: