Bollywood truchlí: Zemřel oblíbený herec, bylo mu jen 48 let. Žena ho ráno nedokázala probudit

Ve věku 48 let zemřel indický televizní a filmový herec Vikas Sethi, pro české diváky známý například z filmů Oops! či Někdy veselo někdy smutno. Příčinou jeho smrti měla být údajně zástava srdce, píše deník Economic Times.

Manželka herce Jhanvi Sethiová podle deníku Economic Times uvedla, že společně cestovali na rodinnou akci, když se Vikasovi přitížilo. „Poté, co jsme dorazili do domu mé matky, začal zvracet a byl zesláblý. Do nemocnice ale nechtěl,“ sdělila.

ČTĚTE TAKÉ: Jaromír Soukup se na veřejnosti ukázal s další slavnou ženou po boku. Mesarošová to ale není

V noci pak Sethi vydechl naposledy. „Když jsem ho šla kolem šesté ráno budit, nešlo to. Lékař potvrdil, že zemřel ve spánku na zástavu srdce,“ dodala. Tělo bylo následně převezeno do nemocnice k pitvě.

Během své kariéry se Sethi objevil v několika filmech, například v Někdy veselo někdy smutnoOops!. Svou kariéru ale spíše zasvětil televizním dramatům, která mu přinesla popularitu v indických domácnostech. Tu ještě posílila jeho účast ve třetí řadě taneční reality show Nach Baliye, připomněl deník Hindustan Times.

Vikas byl nejen herec, ale také milující otec dvojčat, která měl s manželkou Jhanvi. Pohřeb se uskuteční 9. září v Bombaji podle hinduistických tradic, uvedla jeho manželka na Instagramu.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Jak zemřel psycholog Ptáček? Policisté nařídili pitvu a prozradili, s jakou pracují verzí

Tagy:
nemocnice společnost Instagram herec Bombaj celebrity hodnoty Hindustan Times umění, kultura, zábava a média smrt a umírání společenská rubrika The Economic Times Vikas Sethi