Jaromír Soukup se na veřejnosti ukázal s další slavnou ženou po boku. Mesarošová to ale není

Podnikatel a mediální magnát Jaromír Soukup už zřejmě překonal bouřlivý rozchod s Agátou Hanychovou a na veřejnosti se opět objevuje po boku žen. Během sobotního galavečera Clash of the Stars byl totiž zachycen s Evou Feuereislovou, známou z pořadu VyVolení, o které se mluví jako o „královně plastických operací“. Nedávno byl přitom Soukup spojován s jinou ženou.

Do pražské Sportovní haly Fortuna, kde se v sobotu konal galavečer Clash of the Stars, dorazil Soukup po boku Evy Feuereislové. „Královnu plastik“, jak se jí přezdívá, mohou lidé znát například z reality show VyVolení.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Nečekaná svatba herečky Anny Polívkové. Na jihu Itálie řekla „ano“ dlouho utajovanému příteli

Během celého galavečera, na kterém se mimo jiné utkali herec Zdeněk Godla a starosta Řeporyjí Pavel Novotný, se oba drželi za ruce a nehnuli se od sebe ani na krok. Rozhodně jim nevadilo, že se ocitli v ohnisku bulvárních fotografů.

Jak informoval web Blesk.cz, oba si užívali zájem médií a poměrně ochotně pózovali. Že by ale šlo o něco vážnějšího, nedali znát. Nedošlo totiž na žádný polibek ani jiné intimnosti. Soukupa i Feuereislovou jsme oslovili s žádostí o vyjádření, do vydání článku ale nereagovali.

Jaromír Soukup byl přitom ještě v nedávné době spojován s modelkou Dominikou Mesarošovou, se kterou vyrazil do španělské Marbelly. Ani v tomto případě Soukup zatím nepotvrdil, že by šlo o oficiální vztah. Dominika Mesarošová se nechala slyšet, že vyjádření pro novináře a fanoušky připravuje po víkendu.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Jménem Hanky konáme dobro, řekl Margita k předání daru nemocnici. Prozradil své přání

Tagy: