Filmy raději s dabingem, nejdražší je kabelka. Co spojuje a rozděluje manželky kandidátů?

Do paměti veřejnosti se brzy jedna z nich zapíše jako nová první dáma. Redakce Showtime proto Evu Pavlovou a Moniku Babišovou vyzpovídala ohledně běžného života. Jaký žánr filmu nebo seriálu preferují? A na jaké sociální síti by byly nejvíce aktivní? Obě manželky prezidentských kandidátů odpovídaly na stejné otázky. Ve čtvrtečním pořadu Showtime na CNN Prima NEWS a Primě můžete sledovat rozhovory s oběma manželkami kandidátů.

Na dotaz, koho v hudební branži považují za ikonu odpověděly každá jinak. „Karel Gott, významně působil v Česku,“ svěřila se Pavlová. Babišová prozradila, že miluje Michala Davida.

Obě odpovídaly také na dotaz, jaký film nebo seriál naposledy viděly. „O Vánocích jsme koukali na vánoční filmy, které neznám a ani kolikrát nevím, jak se jmenují. Prostě si je pustíme. Ze seriálů jsem naposledy koukala myslím na Wednesday,“ sdělila Babišová. Mnohé nepřekvapí, že Pavlová za oblíbené filmy označila detektivky. „A to ty na motivy knih Agaty Christie. A seriál... naposledy to byl český Polda,“ uvedla.

Stejný názor pak mají na sledování filmů s dabingem. „Mám raději české znění, jsem líná. Bohužel, doma musím koukat v originále, protože děti mluví anglicky,“ podotkla Babišová. Manželka generála ve výslužbě doplnila, že si filmy s českým dabingem více užije.

Ani jedna z manželek prezidentských kandidátů sociální sítě příliš nevyužívá. „Dlouho jsem na sociálních sítích nebyla, považovala jsem to za ztrátu času. Nyní jsem ale na Instagramu,“ svěřila se Pavlová. Stejnou sociální síť uvedla i Babišová, která je na Instagramu aktivní dlouhodobě.

Dotaz přišel také na šatník. Pavlová prozradila, že nejdražší položkou je šátek a kabelka. Babišová odpověděla obdobně, za nejdražší věc v šatníku označila kabelku. A co dělají obě dámy s oblečením, které již nenosí? „Ty pěkné, které mi už nesedí, si ještě uchovávám pro případ, že bych se do nich znovu vešla. Spoustu z nich ale zabalím a dávám potřebným,“ uvedla Pavlová.

„Dávám je naší nadaci i paní uklízečce. Něco věnuji dceři nebo sestře, ale posílala jsem několik pytlů oblečení i ukrajinským matkám. Zkrátka je rozdávám,“ uzavřela Babišová.

Rozhovory s oběma manželkami kandidátů sledujte ve čtvrtečním Showtimu od 19:55 na CNN Prima NEWS a Primě.

Tagy: