Fotbalové Slovácko řeší průšvih. Trenéra žen vyšetřuje policie, klub ho propustil

Trenér Petr Vlachovský

Problémy fotbalového kouče

Nepříjemnou kauzu řeší prvoligový fotbalový klub 1. FC Slovácko. U úspěšného ženského týmu skončil trenér Petr Vlachovský. Zajímá se o něj totiž policie. Podle webu iSport.cz je údajně zapleten do kauzy mravnostního rázu.

Petr Vlachovský je neodmyslitelně spojen s úspěchy ženského týmu Slovácka, který je po Spartě a Slavii třetí nejúspěšnější v zemi. Před pěti lety byl dokonce vyhlášen nejlepším trenérem žen v Česku. Před časem vedl v několika zápasech i mužské áčko v nejvyšší soutěži. Na zápasy skupiny Ligy mistryň do německého Frankfurtu ale minulý týden už Vlachovský neodjel.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Sochu Hurvínka na náměstí v Plzni někdo připravil o hlavu. Barbarství, odsuzují čin místní

Ženský fotbalový tým Slovácka sídlí na fotbalovém stadionu Širůch ve Starém Městě u Uherského Hradiště. Před dvěma týdny tam podle informací CNN Prima NEWS vtrhli policisté a prohledávali kanceláře.

Co přesně si policisté z fotbalových kanceláří odnesli, není jasné. Jisté ale je, že v policejní cele skončil Petr Vlachovský. Po sérii výslechů byl propuštěn a je vyšetřován na svobodě. Fotbalové Slovácko na to okamžitě reagovalo rozvázáním spolupráce s úspěšným trenérem. „V tuto chvíli nemáme k případu žádné bližší informace a čekáme na výsledky řádného šetření,“ uvedl mluvčí klubu Marek Jurák.

Podle webu iSport.cz se proslýchá, že být zapleten do kauzy mravnostních deliktů. O co přesně jde, ale zatím nechce prozradit ani policie. „Vyšetřování pokračuje, v tuto chvíli nebudeme případ jakkoliv komentovat,“ uvedli policejní vyšetřovatelé.

Redakce CNN Prima NEWS chtěla mluvit i s Petrem Vlachovským. Jeho mobil byl ale vypnutý. „Nechce se mi věřit, že by si někdo, nebo některá, chtěla s ním něco vyřídit,“ řekl jeden ze zaměstnanců klubu. Další informace by policisté mohli zveřejnit v průběhu vyšetřování.

Tagy: