Koukalová se odhalila pro Playboy, chce vybrat čtvrt milionu korun

Gabrielu Koukalovou můžete vídat jako moderátorku pořadu ShowTime.

Zářila na biatlonových tratích, na kterých vybojovala i dvě olympijské medaile. Po veleúspěšné kariéře se Gabriela Koukalová vrhla do mnoha projektů. Věnuje se i charitě. Založila Fond Gábi a v rámci nadace Konto Bariéry se snaží získat peníze na podporu lidí s poruchami příjmu potravy. Nyní pózovala pro časopis Playboy a její snímky budou také součástí kalendáře.

V biatlonovém poli vyčnívala svými výkony, ale také krásou. A není tak divu, že Gabriela Koukalová dostala nabídku od časopisu Playboy.

„Nabídka na focení smyslných snímků mě nejdřív zaskočila. Ale přesvědčil mě její dobročinný podtext. Fotky totiž nepotěší jen čtenáře, ale zároveň podpoří i lidi s poruchou příjmu potravy, se kterou mám osobní zkušenost. Rádi bychom vybrali čtvrt milionu korun, jenž pomůže podpořit činnost mé nadace,“ prozrazuje Gabriela Koukalová, která je od listopadu jednou z moderátorek pořadu Showtime.

Před fotoaparátem se nestyděla. „Vzhledem k tomu, že pocházím ze sportovního prostředí, kde nahota není úplné tabu, vlastně mi to nedělalo žádný problém,“ smála se Koukalová.

Olympijská medailistka a mistryně světa se přes Fond Gábi snaží pomáhat zejména mladým sportovcům, pro které je fyzicky i psychicky náročné zvládat obtížné tréninky. Radí jim, jak by měl vypadat správný přístup, kterým se vyvarují vážným problémům.

Autorem fotek je Lenka Hatašová

Aby byla pomoc ještě výraznější, stoupla si Koukalová před objektiv fotografky Lenky Hatašové. „Ráda se pěkně oblékám, ale uvědomuji si, že krása se skrývá i pod oblečením. Je nesmírně důležité svou tělesnou krásu přijmout, mít se ráda. To je jedním ze základních klíčů ke spokojenosti,“ popisuje 31letá Koukalová.

Základní cena kalendáře, který vychází v limitované edici, je 555 korun. K dispozici je na webu projektu hithit. „Tím, že jde o dobrou věc a všechny peníze jdou do její nadace, jsme Gábinu přemluvili, aby šla do balíčku, kdy pět kalendářů předá osobně třeba při obědě nebo večeři,“ dodala vedoucí lifestylového PR FTV Prima Zuzana Brzáková.

Nový Playboy vyjde 17. prosince. Sbírka potrvá do 8. ledna 2021 a zakoupený kalendář se budeme snažit kupujícím doručit co nejdříve. Nejpozději však do třiceti dnů od ukončení sbírky, tedy do 8. února 2021.

Tagy: