Gabriela Lašková vyrazila pár dní před porodem do společnosti. Promluvila i o jménu miminka

Gabriela Lašková se pár dní před termínem porodu třetího dítěte objevila ve společnosti.

Gábina Lašková vyrazila do společnosti

Gabriela Lašková se pár dní před termínem porodu třetího dítěte objevila ve společnosti. Moderátorka a modelka prozradila pro ShowTime, jak se jí daří a co na malého sourozence říkají starší bráchové.

Oblíbená moderátorka odhalila, že rodina Laškových nový přírůstek očekává zhruba za dva týdny. „Jestli si to ten třetí načasuje stejně jako oba kluci, tak máme ještě týden po termínu. Takže spoustu času,“ zavtipkovala. Lašková už má dva syny, šestiletého Benedikta a tříletého Vincenta. V dubnu prozradila, že to i do třetice bude kluk.

ČTĚTE TAKÉ: Jedinečný koncert ke Gottovým nedožitým pětaosmdesátinám. Jeho hity zazpívají Bílá či Krajčo

Výběr třetího chlapeckého jména byl prý pro rodiče tvrdý oříšek. Zatím si ho však nechávají pro sebe.

Jak přiznala, v devátém měsíci těhotenství jí trochu zmáhá únava. „Nohy budou nejspíš trochu bolet, ale jinak musím zaklepat, že se cítím opravdu velmi dobře,“ svěřila se.

Ačkoliv je moderátorka těhotná už potřetí, přiznala, že je tentokrát do porodnice nejméně připravená. „Na druhou stranu si myslím, že toho není potřeba tolik,“ podotkla. „Důležité, co miminko potřebuje, jsem já. Pakliže bude kojení v pořádku, všechno bude mít maminka, nic extra nepotřebuje.“

Na příchod malého bratříčka se prý nejvíc těší starší sourozenci. „Myslím, že si úplně neuvědomují, co to pro ně bude znamenat, až skutečně třetí brácha přijde na svět,“ namítla Lašková s tím, že to pro ně bude velká změna. „Zatím si to krásně malují, tak jim neberu iluze a těším se, až budou všichni tři spolu,“ usmívala se nastávající maminka.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Umělou inteligenci beru jako zdravou konkurenci, říká Voříšek. Dřív se lidé báli i lokomotivy

Tagy: